Γιώργος Παρτσαλάκης: Δείτε τους κούκλους γιους του! (Photos)
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Δείτε τους κούκλους γιους του! (Photos)

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο  οποίος πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και υποδύεται τον Λυκούργο, έχει μία κόρη, όμως στην πραγματική του ζωή έχει δύο κούκλους γιους!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης υποδύεται τον Λυκούργο Μπράτη, κολλητό φίλο, από την παιδική ηλικία, του αδικοχαμένου Πέτρου Στεφανέα. Σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τη δικηγορία, και ασχολείται με το μποστάνι του. Η αναζωπύρωση της βεντέτας τον αναγκάζει να σταθεί στο πλευρό της Χάιδως και του Φίλιππου, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα. Υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σ’ εκείνον και την οικογένεια Βρεττάκου, που τον βαραίνει, όμως, με τύψεις…

Ο Λυκούργος στη Γη της Ελιάς έχει μία κόρη η οποία επιστρέφει στη Μάνη με το παιδί της και ξαναχτίζει εκεί από την αρχή τη ζωή της…

Όμως, στην πραγματικότητα, ο ηθοποιός έχει δύο κούκλους γιους, τον Μανώλη 31 χρονών και τον Διαμαντή 21 ετών!

Ο ηθοποιός όπως έχει αναφέρει: «Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά... Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός...». Και τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός... ».

Ο μικρότερος γιος του είναι πιο ενεργός στα social media καθώς μοιράζεται φωτογραφίες του από τη ζωή του και το τελευταίο διάστημα όπως θα δείτε και εσείς έχει αλλάξει πολύ!

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου: Η επική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη και η αντίδρασή του (videos)

Γιώργος Παρτσαλάκης: Έτσι πέρασε τα γενέθλιά του - Πόσο χρονών έγινε;

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ο Λυκούργος δεν αντέχει την αδικία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved