Ανδρέας Γεωργίου: Η επική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη και η αντίδρασή του (videos)
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Η επική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη και η αντίδρασή του (videos)

O Ανδρέας Γεωργίου έχει αδυναμία στον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος φέτος υποδύεται τον Άγγελο Μπράτη στη σειρά, Η Γη της Ελιάς!

Ο Ανδρέας Γεωργίου – σκηνοθέτης και ηθοποιός - έχει συνεργαστεί με τον ηθοποιό στο Τατουάζ, στις 8 Λέξεις και… τώρα στη Γη της Ελιάς και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον πειράζει!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχει μόνο ταλέντο, αλλά διαθέτει και χιούμορ

Ο Ανδρέας Γεωργίου συνεργάζεται και φέτος με τον Γιώργο Παρτσαλάκη και του έκανε μία πλάκα πρόσφατα σε ένα πολύωρο γύρισμα…

Δουλεύουν και το διασκεδάζουν!

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης υποδύεται τον Λυκούργο Μπράτη, κολλητό φίλο, από την παιδική ηλικία, του αδικοχαμένου Πέτρου Στεφανέα. Σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τη δικηγορία, και ασχολείται με το μποστάνι του. Η αναζωπύρωση της βεντέτας τον αναγκάζει να σταθεί στο πλευρό της Χάιδως και του Φίλιππου, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα. Υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σ’ εκείνον και την οικογένεια Βρεττάκου, που τον βαραίνει, όμως, με τύψεις…

Ποια ήταν λοιπόν η φάρσα;

Σε μία σκηνή που θα δούμε προσεχώς ο Παρτσαλάκης έπρεπε να κάτσει με τους καλεσμένους του στην τραπεζαρία του σπιτιού του, όμως δεν υπήρχε καρέκλα για εκείνον… τότε ο Ανδρέας βρήκε ένα σκαμνάκι και του το πήγε!

Η φάρσα του Ανδρέα Γεωργίου ήταν απολαυστική και δείτε πως αντέδρασε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στα παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου στο Mega Καλημέρα: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο...»- Άφωνη η Μελέτη (Video)

Kούλλης Νικολάου: Θα τα χάσεις με την αλλαγή στην εμφάνισή του! (Photos)

Μπουρδέκας: Η ερωτική ζωή του Νικόλα από τη "Γη της Ελιάς" και τα περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved