Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε! Παραμυθένια και με μαγικές λεπτομέρειες
Showbiz

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε! Παραμυθένια και με μαγικές λεπτομέρειες

Aνασκόπηση 2021: Το 2022 είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το gossip-tv.gr μοιράζεται μαζί σας τις πιο ονειρεμένες φωτογραφίες με τα πιο εντυπωσιακά αλλά και εναλλακτικά νυφικά που είδαμε μέσα στη χρονιά.

Μπορεί και φέτος τα μυστήρια των γάμων, να τελέστηκαν υπό ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, ωστόσο οι νύφες έλαμπαν μέσα στα υπέροχα νυφικά τους.

Πάμε όμως να θαυμάσουμε ξανά, τις λαμπερές νύφες και τα υπέροχα νυφικά τους που «έκλεψαν» την παράσταση.

Paris Hilton

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Carter Reum σε μια παραμυθένια τελετή παντρεύτηκε η Paris Hilton με τους γαμήλιους εορτασμούς να κρατάνε τρεις ημέρες. Η τελετή του γάμου έγινε στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air, στην Καλιφόρνια και ο γάμος μαγνητοσκοπήθηκε καθώς θα είναι ένα από τα επεισόδια του reality που γυρίζει η κληρονόμος με τίτλο «Paris in Love». Η Paris Hilton δεν επέλεξε ένα νυφικό αλλά πέντε στον αριθμό και όλα ήταν ένα κι ένα.
Και μάξι και κοντό και με δαντέλα και με πέρλες και φυσικά όλα είχαν ένα κοινό στοιχείο, ήταν λευκά και φυσικά παραμυθένια!

Νίνα Φλορ

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών! Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου, ο Φίλιππος έφθασε στην Μητρόπολη και λίγη ώρα αργότερα έφθασε και η εντυπωσιακή νύφη, Νίνα Φλορ συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Η Νίνα επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό του οίκου Chanel και φόρεσε την τιάρα η οποία είναι οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου, είναι η Antique Corsage Tiara, που είχε δώσει η Άννα Μαρία, μητέρα του Φίλιπου στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ.

Tόνια Σωτηροπούλου

Το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου ήταν σίγουρα ξεχωριστό και έκανε και την ίδια τη νύφη ακόμα πιο λαμπερή και κομψή! Δημιουργία του οίκου MiRo, φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από κομψό. Το νυφικό αγκάλιαζε μοναδικά τις τέλειες καμπύλες της Τόνιας Σωτηροπούλου η οποία παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε με τον Κωστή Μαραβέγια με πολιτικό γάμο, ήθελε να το φορέσει όπως το είχε ονειρευτεί. Με μακρύ αραχνούφαντο και πολύ πλούσιο πέπλο το οποίο είχε συνδυαστεί με το υπέροχο μακρύ στενό φόρεμα, χάρισε στην έτσι και αλλιώς όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου τη λάμψη που χρειαζόταν για να σταθεί δίπλα στον άντρα της ζωής της, στην πιο όμορφη μέρα της κοινής τους ζωής

Παναγιώτα Βλαντή

Το νυφικό της Παναγιώτας Βλαντή ήταν ονειρεμένο και άκρως εντυπωσιακό. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. «Ύδρα 12 Ιουνίου 2021 Το νυφικό το σχεδίασα ειδικά για την Παναγιώτα , έντυσα τη φίλη μου ( και κουμπάρα μου πια ) νύφη», έγραψε στο Facebook η Βάσια Τζοτζοπούλου, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Makeup artist, Γιάννης Σίσκος, ενώ η Ρούλα Μονιάκη κάλυψε την προετοιμασία της νύφης αλλά και τον γάμο, με τον φωτογραφικό της φακό.
Μακρύ, σικ, λευκό με λεπτομέρειες δαντέλας κι ένα πέπλο στο οπίσω μέρος να ανεμίζει. Επέλεξε γάντια που ανέβαιναν πάνω από τον αγκώνα ενώ στο κεφάλι της δεν έβαλε το κλασσικό πέπλο αλλά ένα υπέροχο αξεσουάρ που τόνιζε τα υπέροχα μάτια της.

Ariana Grande

Κάτω από άκρα μυστικότητα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ariana Grande και ο αγαπημένο της Dalton Gomez. H ιδιωτική τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της τραγουδίστριας πριν από περίπου δυο εβδομάδες και το πήρε είδηση κανείς αφού το ευτυχές γεγονός έγινε γνωστό μια εβδομάδα μετά. Το υπέροχο νυφικό της είναι δια χειρός Vera Wang ενώ το στιλ του θα σε συναρπάσει. Μακρύ, sleek και εξώπλατο, με σκίσιμο στο πίσω μέρος, ιδανικό για σιλουέτες σαν αυτή που διαθέτει η τραγουδίστρια. Με φυσικό μακιγιάζ κι ένα χτένισμα που αναδείκνυε τις γωνιές του προσώπου της, ήταν λαμπερή και πανέμορφη.
Το ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και μετά το τέλος του μυστηρίου βάφτισαν και την κορούλα τους.

Ελένη Χατζίδου

Η νύφη για την περίσταση είχε επιλέξει ένα υπέροχο μακρύ και πλούσιο νυφικό από τον οίκο Καραβερβέρη που είχε συνδυάσει με μακρύ πέπλο. Ήταν στράπλες και με δαντέλα και παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά φαρδύ, τής πήγαινε πολύ. Απαστράπτουσα, οδηγήθηκε από τον πατέρα της στον γαμπρό ο οποίος έφτασε στον χώρο κρατώντας στην αγκαλιά τους τη μικρή τους η οποία θα πάρει δύο ονόματα: Μελίνα-Δήμητρα.

Διαβάστε επίσης

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Ανασκόπηση 2021: Οι γάμοι της χρονιάς μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved