Kώστας Μπίγαλης: «Ημουν πολύ ζωηρό παιδί και είχα πολλά ατυχήματα»
Showbiz

Kώστας Μπίγαλης: «Ημουν πολύ ζωηρό παιδί και είχα πολλά ατυχήματα»

Ο Κώστας Μπίγαλης είναι αυτό που λέμε… μια κατηγορία μόνος του.

O τραγουδιστής σε συνέντευξή του παραχώρησε έκανε ένα γρήγορο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, ενώ ανέφερε ποιες είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις που έχει από τα παιδικά του χρόνια.

Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό στη χρονιά που πέρασε, τι θα λέγατε για τον κλάδο σας;

Οτι οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας ήμασταν οι πρώτοι που σταματήσαμε και οι τελευταίοι που αρχίσαμε πάλι δουλειά. Τώρα βάλανε ξανά στοπ στη μουσική λόγω της Ομικρον. Είμαστε ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο, αφού είναι έτσι η φύση της δουλειάς μας. Ελπίζω κάποια στιγμή να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να σταθούμε ξανά στα πόδια μας.

Ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο, ποιες είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις που έχετε από τα παιδικά σας χρόνια;

Θυμάμαι το παιχνίδι στη γειτονιά μου, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκεί ζω και τώρα, στο πατρικό μου σπίτι. Ημουν πολύ ζωηρό παιδί και είχα πολλά ατυχήματα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρώ συχνά τους γονείς μου, ειδικά τη μητέρα μου, που μου είχε και αδυναμία. Με είχε πάει 13 φορές στο Πρώτων Βοηθειών. Δεν είχα πάθει ποτέ κάτι πολύ σοβαρό βέβαια, αλλά την ανησυχούσα κάθε φορά.

Ενώ ξεκινήσατε την καλλιτεχνική πορεία σας ως μουσικός και τραγουδιστής, υπογράφοντας συμβόλαιο με την EMI, γρήγορα βρεθήκατε στο θέατρο, όπου συνεργαστήκαμε με τον Μίμη Πλέσσα. Ηταν κάτι που θέλατε ή προέκυψε;

Η εταιρία μου με έφερε σε επαφή με τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος συνέθεσε τότε ένα μουσικό έργο, την «Ουτοπία», σε στίχους του Κώστα Βίρβου, το οποίο όμως έμεινε στην ηχογράφηση και δεν μεταφέρθηκε στο σανίδι. Με τον Πλέσσα πάντως συνεργαστήκαμε στο θέατρο το 1979, στην ελληνική βερσιόν της ροκ όπερας «Jesus Christ Superstar», σε σκηνοθεσία του αείμνηστου Δημήτρη Μαλαβέτα, όπου υποδύθηκα τον αρχιερέα Αννα. Ο Μαλαβέτας ήταν εκείνος που επέμεινε να κάνω θεατρικές σπουδές. Πήρε μάλιστα ο ίδιος τηλέφωνο τον τότε διευθυντή της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργο Θεοδοσιάδη και με έστειλε με το ζόρι σχεδόν.

Πηγή:Espresso

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μπίγαλης: «Μπορεί να μην έκανα λεφτά, πλούτη αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου»

Μπίγαλης: «Δεν υπάρχει περίπτωση, να επαναλάβω τραγούδια σαν του Αιγαίου τα Blues ή τη Μέλισσα»

Κώστας Μπίγαλης: Το ατύχημα με... νεκροφόρα, η γειτονιά του και η ενασχόληση με την Αστρολογία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved