Η Αμουρσκάια αποκλειστικά στο gossip-tv για την επιτυχία της στα διεθνή καλλιστεία: «Ήταν δύσκολα!»
Showbiz

Η Αμουρσκάια αποκλειστικά στο gossip-tv για την επιτυχία της στα διεθνή καλλιστεία: «Ήταν δύσκολα!»

Η Ευγενία Αμουρσκάια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Top Model of the World στο Ντουμπάι, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τον επόμενο στόχο της.

Η Ευγενία Αμουρσκάια προκαλεί πανικό στο πέρασμά της και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε στο Ντουμπάι για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Model of the world 2022.

Η Ευγενία είναι όμορφη και κατείχε όλο το πακέτο για να φτάσει ψηλά. Και τα κατάφερε. Παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, εκείνη με το πείσμα και την ομορφιά της για εισιτήριο, κατάφερε να βγει έκτη και να μας κάνει όλους υπερήφανους. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος καθώς είχε και κοπέλες που συμμετείχαν και στον διαγωνισμό Miss Universe.

Η ίδια κατάφερε ωστόσο να βγει πρώτη και να κερδίσει τον τίτλο Best National Costume.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλλονή στις αρχές του Σεπτέμβρη 2021 κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία.

Το σίγουρο είναι ότι η πορεία της δεν τελειώνει εδώ. Άλλωστε μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, zeniaa_a αρκεί για να καταλάβεις πως ήταν ένα από τα φαβορί.

Το 20χρονο μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τις δύσκολες δοκιμασίες που έπρεπε να περάσει, για τις πολύωρες πρόβες αλλά και για τον επόμενο στόχο της.

«Χθες προσγειώθηκα Αθήνα και προσπαθώ να συνέλθω (γέλια). Ήταν δύσκολα εκεί. Δεν ήταν εύκολα και ας βγήκα έκτη, δεν είναι εύκολο σε τέτοιον διαγωνισμό να είσαι μέσα στη δεκάδα. Εμένα ο στόχος μου πραγματοποιήθηκε οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα», δήλωσε η Ευγενία.

Για τις δύσκολες δοκιμασίες του διαγωνισμού είπε: «Εμείς μια εβδομάδα είχαμε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και από τις δοκιμασίες, από την έλλειψη φαγητού και ύπνου που είχαμε, μπορώ να πω, πως τα καταφέραμε πολύ καλά».

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η δήλωση για το πόσες ώρες έκαναν πρόβες για το τελικό αποτέλεσμα, οι οποίες σύμφωνα με την ίδια ήταν 25 ώρες συνεχόμενα.

«Στην τελική πρόβα ήμασταν πάνω στη σκηνή 25 ώρες, με τακούνια και φορέματα. Το καλό είναι ότι γίναμε όλες μία παρέα και δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός. Στηρίζαμε η μια την άλλη για να αντέξουμε καθώς δεν ήταν εύκολο».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Για μία εβδομάδα ζούσαμε την ζωή ενός μοντέλου, κάναμε την διατροφή ενός μοντέλου, τρώγαμε ελάχιστα και συγκεκριμένα μόνο ρύζι. Μετά περνούσαμε από κάστινγκ, φωτογραφήσεις και διαφημιστικά και μέσα από αυτές τις δοκιμασίες επέλεγαν ποιες κοπέλες είναι καλύτερες. Στην επόμενη φάση παρουσιάσαμε τον εαυτό μας μπροστά στους κριτές».

Για το αν σκέφτηκε να τα παρατήσει είπε με αποφασιστικότητα: «Όχι δεν το ένιωσα ούτε ένα λεπτό γιατί από μικρή ηλικία ασχολούμουν με τον αθλητισμό και ξέρω το πόσο δύσκολο είναι να συμμετέχεις σε κάποιον διαγωνισμό. Επίσης είχα και την υποστήριξη του Νίκου Μπάμπαλη, της μητέρας μου και του πρακτορείου που συνεργάζομαι, οπότε πήγαν όλα καλά».

Τέλος για τον επόμενο στόχο της ανέφερε: «Είναι η συμμετοχή μου στο Miss τουρισμός, ο οποίος θα γίνει τον Μάρτιο στα Κανάρια νησιά και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε και εκεί μία καλή θέση».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Αμουρσκάια στο gossip-tv: «Στόχος μου να κερδίσω τον τίτλο στο Top Model of the World»

Η Μενεγάκη «τρέλανε» την Βαλαβάνη με τις ερωτήσεις της για το Survivor - Οι απορίες για τον Βασάλο

«Πάγωσαν» Σκορδά-Λιάγκας! Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής τούς έκανε να λυγίσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved