Ευγενία Αμουρσκάια στο gossip-tv: «Στόχος μου να κερδίσω τον τίτλο στο Top Model of the World»
Showbiz

Ευγενία Αμουρσκάια στο gossip-tv: «Στόχος μου να κερδίσω τον τίτλο στο Top Model of the World»

Η Ευγενία Αμουρσκάια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την συμμετοχή της στα καλλιστεία 2021 αλλά και για τον διαγωνισμό Top Model of the World στο Dubai.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη, όταν πραγματοποιήθηκαν τα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία. Από εκεί πέρασαν αρκετές κοπέλες, όμως αυτή που έκανε αίσθηση και μαγνήτισε τα βλέμματα, τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και για την ομορφιά της, ήταν η Ευγενία Αμουρσκάια.

Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021 και το μόνο σίγουρο είναι ότι η πορεία της δεν τελειώνει εδώ καθώς θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη.

Η Ευγενία Αμουρσκάια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το πώς ένιωσε όταν ανακοινώθηκε το όνομα της για τον τίτλο που κατέκτησε αλλά για το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο Top Model of the World στο Dubai.

«Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη όταν ανακοινώθηκε το όνομά μου, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα και μου ήρθε λίγο απότομο. Μόλις το συνειδητοποίησα ένιωσα καταπληκτικά, ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε αυτά τα καλλιστεία. Όπως καταλαβαίνετε πέρασα από κάστινγκ ανάμεσα από πολλές κοπέλες, με δέχτηκαν και από τότε ξεκίνησα την προετοιμασία και έφτασα να πάρω τον τίτλο», είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Αμουρσκάια.

Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για την συμμετοχή της στον μεγάλο διαγωνισμό Top Model of the World που θα πραγματοποιηθεί στο Dubai.

Το νεαρό μοντέλο δήλωσε:«Πέρασα για ακόμη μία φορά κάστινγκ, είχα όλα τα στοιχεία που ζητούσαν και έτσι με δέχτηκαν για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Εκεί βέβαια η διαδικασία είναι μεγαλύτερη, ο διαγωνισμός κρατάει ένα μήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχουμε διάφορες δοκιμασίες, τις οποίες θα πρέπει να τις περνάμε με χαμόγελο, ηρεμία και υπομονή για να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ενώ στο τέλος πρόσθεσε:«Ο στόχος είναι να μπω στην δεκάδα, από εκεί και πέρα ο στόχος είναι να καταφέρουμε το καλύτερο και φυσικά να κερδίσω τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης:

Η Άσπα από τον Σασμό, κατά κόσμον Βέρα Μακρομαρίδου είναι η πηγή της ζωής για τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν και τη συναναστρέφονται!

Ο Γιώργος Λιανός στο gossip-tv: «Το Survivor είναι μία θυσία που πρέπει να κάνω, δεν έχω περιουσία»

The Voice Τελικός: Η νικήτρια Άννα Αργυρού μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για την εμπειρία της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved