Ο Γιώργος Λιανός στο gossip-tv: «Το Survivor είναι μία θυσία που πρέπει να κάνω, δεν έχω περιουσία»
Showbiz

Ο Γιώργος Λιανός στο gossip-tv: «Το Survivor είναι μία θυσία που πρέπει να κάνω, δεν έχω περιουσία»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του, στο The Voice αλλά και στο Survivor.

Η φετινή χρονιά ανήκει στον Γιώργο Λιανό καθώς τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του «The Voice» και έδωσε νέο ραντεβού μέσα από την συχνότητα του SKAI, στις 26 Δεκεμβρίου όπου ξεκινάει το Survivor.

Το gossip-tv.gr μίλησε αποκλειστικά με τον Γιώργο Λιανό και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ως παρουσιαστής στο σόου τραγουδιού και μεταξύ άλλων μίλησε και για το Survivor αλλά και για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη που μπορεί να βγει νικητής.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση μας για το πώς νιώθει που συμμετείχε στο The Voice δήλωσε:«Νιώθω τέλεια, είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει πάρα πολύ, χαίρομαι να το παρουσιάζω και νομίζω φέτος ήταν μία πιο χαλαρή χρονιά για μένα έχοντας περιορίσει αρκετά το άγχος, έχοντας δημιουργήσει μία πολύ ωραία παρέα και με τους τρεις παλιούς coaches αλλά και τον καινούργιο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό που είχα την χαρά να τον γνωρίζω και από παλιά. Γίναμε μία ωραία παρέα και θεωρώ ότι βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, με σεβασμό πάντα προς τους διαγωνιζόμενους».

Για το αν βοήθησε τους διαγωνιζόμενους απάντησε χαρακτηριστικά:«Προσπάθησα να τους χαλαρώσω όσο μπορούσα γιατί από ότι θυμάμαι και από την δική μου συμμετοχή σε ένα παρόμοιο concept, το άγχος είναι πάρα πολύ και επειδή οι διαγωνιζόμενοι κρίνονται για λίγα λεπτά πάνω σε αυτήν την πολύ απαιτητική σκηνή, καλό είναι να προσπαθείς έστω και για λίγα δευτερόλεπτα να τους χαλαρώσεις. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο τους βοηθάω».

Στη συνέχεια αποκάλυψε για το αν είχε ξεχωρίσει κάποιον διαγωνιζόμενο, λέγοντας: «Στις τελευταίες δύο φάσεις του διαγωνισμού ο κόσμος παίρνει την ευθύνη για το ποιος θα συνεχίσει ή όχι. Θεωρώ ότι περάσανε πάρα πολύ ωραίες φωνές φέτος από το The Voice, μπορεί να υπήρξαν και φωνές, οι οποίες αποκλείστηκαν και δεν το περίμενε κανείς και εγώ πραγματικά κάποιες φορές ένιωσα έκπληξη αλλά αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού και πολλές φορές αρκετά πράγματα γίνονται για συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχει δηλαδή κόσμος που έφυγε από talent show στις αρχές και έκανε καριέρα και αυτό είναι που λέω πάντα στα παιδιά, δεν αρκεί να κερδίσεις το The Voice, αυτό είναι αρχή μετά όμως θέλει δουλειά».

Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για το πώς νιώθει που ξεκινάει για ακόμη μία φορά το Survivor.

«Νιώθω υπέροχα καθώς το Survivor είναι ένα αναπάντεχο project, το οποίο δεν έχει σενάριο, πραγματικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη μέρα και αυτό έχει μία ιδιαίτερη γοητεία».

Θα πήγαινε άραγε ως παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης; Αυτή ήταν η απορία μας και δεν θα γινόταν να μην τον ρωτήσουμε.

«Πάντα απαντάω όχι αλλά τον τελευταίο καιρό αρχίζω και το σκέφτομαι λιγάκι, θα ζούσα αυτή την εμπειρία. Είναι κάτι που λέω σε όλους τους παίκτες όταν πηγαίνουμε Άγιο Δομίνικο, ότι φεύγοντας από εδώ να το ξέρετε ότι θα κλαίτε, θα σας λείψει όλο αυτό. Υπάρχει μία σύνδεση με αυτό το μέρος πολύ γερή και νομίζω θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία και από την άλλη πλευρά», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Ο τραγουδιστής γνωρίζοντας τους συμμετέχοντες του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε αν έχει ξεχωρίσει κάποιον που θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό;

«Όχι δεν μπορείς να έχεις κάποιον στο μυαλό σου ότι θα φτάσει τελικό καθώς υπάρχουν πολλές μεταβλητές οι οποίες εξελίσσονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε ένας παίκτης που φαινομενικά μπορεί να σου φαίνεται αδύναμος μπορεί να βγει ‘’λιοντάρι’’ και το αντίθετο φυσικά».

Όσο για την απόσταση που δημιουργείται με την οικογένεια του, είπε:«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα, προσπαθώ να είμαι παρών όλο τον καιρό που βρίσκομαι στην Ελλάδα και από εκεί και πέρα, με βιντεοκλήσεις. Είμαι από τους τυχερούς που μπορούν να πάρουν κάποιες μέρες off και να προλάβω να γυρίσω, βέβαια το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά είναι μία θυσία που πρέπει να κάνω καθώς δεν είμαι ο άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε και είχε μία περιουσία πίσω του οπότε προσπαθώ να τα καταφέρω κάνοντας μία εξαιρετική δουλειά και αυτό το πράγμα γίνεται και προς όφελος όλων.»

Τέλος για την συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε:«Με τον Γρηγόρη μετράμε δέκατη χρονιά φέτος στο ραδιόφωνο και είναι εξαιρετικά. ''Ρολάρει'' πάρα πολύ ωραία και αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζω, είναι μία παρέα δεμένη γιατί αλλιώς αν μου έλεγες να ξυπνάω κάθε πρωί στις 6 το πρωί θα σου έλεγα είσαι τρελή αλλά το παρεάκι είναι τόσο καλό και νιώθουμε πολύ όμορφα».

Διαβάστε επίσης:

The Voice Τελικός: Η νικήτρια Άννα Αργυρού μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για την εμπειρία της

The Voice: Οι πρώτες δηλώσεις της 16χρονης νικήτριας, Άννας Αργυρού! (Video)

Survivor: Αυτοί είναι οι Διάσημοι και οι Μαχητές – Οι τρεις εντολές της παραγωγής στους παίκτες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved