Αμαρυλλίς: Ανέβασε την πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα: «Τώρα πλέον θέλω να το μοιραστώ»
Showbiz

Αμαρυλλίς: Ανέβασε την πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα: «Τώρα πλέον θέλω να το μοιραστώ»

Ήταν Ιούλιος όταν μάθαμε πως η Αμαρυλλίς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όλους αυτούς τους μήνες η τραγουδίστρια είχε κρατήσει μια σχετική απόσταση από τα Μέσα καθώς ήθελε αυτές τις πιο προσωπικές στιγμές να της κρατήσει για εκείνη και τον σύντροφό της.

Για πρώτη φορά η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα. Διανύει την 38η εβδομάδα της κύησης της και όπως η ίδια γράφει στη λεζάντα πλέον νιώθει πως θέλει να το μοιραστεί!

«Μας λείψατε…🧸

Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πως νιώθω αλλά ξέρω οτι τώρα πλέον θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! ❤️ #38weeks», σημείωσε η ίδια και όπως θα δεις η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ ενώ η σιλουέτα της παραμένει κομψή παρά τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δες την στη gallery

Η Αμαρυλλίς όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο, θέλησε και κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό ελάχιστα έχουν γραφτεί για τη σχέση της με τον επιχειρηματία, Κώστα Ματσίκα. Να θυμίσουμε ότι η Αμαρυλλίς είχε περάσει δύσκολα στο πρώτο κύμα του κορονοϊού αφού είχε προσβληθεί και χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να το ξεπεράσει.

Τελικά, τα κατάφερε, επανήλθε στην καθημερινότητά της και τη ζωή της και να που τώρα βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού προφανώς και ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και να βιώσει τη χαρά της μητρότητας.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved