Ζαζόπουλους: «Τα reality είναι μια καλή ευκαιρία για να σε δει ο κόσμος, όταν έχεις καιρό να φανείς»
Showbiz

Ζαζόπουλους: «Τα reality είναι μια καλή ευκαιρία για να σε δει ο κόσμος, όταν έχεις καιρό να φανείς»

O Αλέκος Ζαζόπουλος σε συνέντευξή του σχολίασε την απόφαση πολλών συναδέλφων του να συμμετέχουν σε reality και αν θα συμμετείχε και ο ίδιος.

Επίσης, ανέφερε αν θα ήθελε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματα του στο τραγούδι.

Πώς σχολιάζετε την απόφαση πολλών συναδέλφων σας να συμμετέχουν σε reality. Θα συμμετείχατε;

Είναι μια καλή ευκαιρία για να σε δει ο κόσμος, όταν έχεις καιρό να φανείς. Αυτό, βέβαια, είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί μπορεί να βγάλεις τον κακό σου εαυτό, όπως είναι στο «Survivor», όπου οι συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξεφύγεις. Είναι αυτό που λέμε ότι μπορεί «να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος». Πριν από κάποια χρόνια το είχα σκεφτεί, αλλά, επειδή έχω τέσσερα παιδιά που με χρειάζονται και δεν θέλω να βγαίνουν στον δρόμο και να σχολιάζουν οι φίλοι τους, είπα «όχι».

Ποια είναι η άποψή σας για τα reality μουσικής; Θα σας ενδιέφερε να είστε κριτής;

Είχα πάει στο «Να η ευκαιρία» όταν ήμουν 15 χρονών και είχα πάρει βραβείο. Όταν πάρεις αναγνωρισιμότητα και νομίζεις ότι αυτό από μόνο του αρκεί, εκεί έχει χαθεί το παιχνίδι γιατί επαναπαύεσαι και σταματάς να προσπαθείς. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να στενοχωρώ ανθρώπους και δεν θα μπορούσε αυτό να πουλήσει στην τηλεόραση αν ήμουν κριτής.

Πρόσφατα γίνατε για τέταρτη φορά πατέρας με τη σύζυγό σας Μαρία Αντωνοπούλου. Τα συναισθήματά σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθε και το τέταρτο μέλος στην οικογένειά μας και δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά! Θα το ήθελα πολύ!

Έχετε τέσσερα παιδάκια. Θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά σας στο τραγούδι;

Όλα τα παιδιά μου έχουν και κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ο μικρός μου, που είναι δύο ετών, έχει πάθος με τα τύμπανα. Ο μεγάλος μου, που είναι 16, τραγουδάει και του αρέσει και το θέατρο. Η μεσαία μου η κόρη επίσης τραγουδάει και ζωγραφίζει. Κανείς δεν γλιτώνει από τα γονίδια. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι ευτυχισμένα και καλά σε αυτό που θα αποφασίσουν να κάνουν.

Κλείνοντας, πώς είναι η συνεργασία σας με τον Ζαφείρη Μελά και τον Βασίλη Τερλέγκα στο Vegas Live Stage;

Είναι καλλιτέχνες που τους αγαπώ και ως ανθρώπους πέρα από το γεγονός ότι τους σέβομαι ως επαγγελματίες. Είναι από τους λίγους φίλους που έχω στη δουλειά. Ολο αυτό το όμορφο κλίμα βγαίνει και στον κόσμο γιατί από την πρεμιέρα μας μέχρι και σήμερα γίνεται χαμός!

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved