Παντρεύτηκε η Κατερίνα Χαλικιά! Με κυκλαδίτικο αέρα στη Σύρο ο παραμυθένιος γάμος της
Showbiz

Παντρεύτηκε η Κατερίνα Χαλικιά! Με κυκλαδίτικο αέρα στη Σύρο ο παραμυθένιος γάμος της

Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της η Κατερίνα Χαλικιά!

Δυο σχεδόν χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους, η Κατερίνα Χαλικιά, πρώην παίκτρια του Survivor, και και ο Δημήτρης Καραθανάσης αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους στη Σύρο το απόγευμα του Σαββάτου στις 19 Ιουνίου.

Ο γάμος, όπως αναφέρει το cyclades24 έγινε στον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού με τη Σύρο να αποτελεί το νησί που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην καρδιά τους καθώς την ημέρα των γενεθλίων της πέρσι το καλοκαίρι ο Δημήτρης Καραθανάσης έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα Χαλικιά στην Άνω Σύρο.

Το νυφικό της Κατερίνας ήταν παραμυθένιο ενώ στo νησιώτικο και παραμυθένιο σκηνικό ήρθε να προστεθεί κατά την είσοδο της νύφης στην εκκλησία συνοδευόμενη από παραδοσιακά όργανα.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι, τον Χρήστο-Ιάσωνα, 2 ετών

Δες τις φωτογραφίες

«Είμαι σούπερ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου, τον καλύτερο πατέρα, και είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι και τα άλλα δύο παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο τα μεγαλώνει σαν να είναι δικά του και έτσι νιώθω ότι είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Τον γνώρισα στο γήπεδο. Ηταν προπονητής του γιου μου στο ποδόσφαιρο και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια», είχε πει η ίδια

Για την πρόταση γάμου, είχε αποκαλύψει πως: «Πέρσι, στα γενέθλια του γιου μας πήγαμε στην Άνω Σύρο, σε μια εκκλησία. Μου έδειξε τη θέα και ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι και μου έκανε την πρόταση. Μου εξομολογήθηκε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Έκλαιγα, συγκινήθηκα με όλα όσα μου είπε, γιατί άγγιξαν την ψυχή μου». Η Κατερίνα, μάλιστα, έχει ήδη επιλέξει και το νυφικό της. «Είναι απλό και λιτό, λευκό, και έχει κάτι που λαμπυρίζει, όχι όμως έντονο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved