Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το signature κόσμημα που δεν αποχωρίζεται - Θα το θέλεις κι εσύ
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το signature κόσμημα που δεν αποχωρίζεται - Θα το θέλεις κι εσύ

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο λατρευτά πρόσωπα της τηλεόρασης και μία γυναίκα που γνωρίζει από την δημιουργία ενός άψογου στυλ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της παρουσιάστριας είναι πως λατρεύει την μόδα και ενημερώνεται καθημερινά για τις τάσεις, τις οποίες και προσαρμόζει σύμφωνα με την δική της προσωπικότητα.

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι επιλεκτική σε ό,τι φοράει, ωστόσο όταν βρει αυτό που ψάχνει δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Η ίδια θέλει τα σύνολά της να αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία και την θηλυκότητά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στα αξεσουάρ και τα κραγιόν και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια έχει βρει το αγαπημένο της κόσμημα και δεν λέει να το αποχωριστεί.

Το signature διαμαντένιο κόσμημα με το σχέδιο ''ματάκι'' έχει μπει στην… κατηγορία «αγαπημένα», καθώς είναι διαχρονικό σχέδιο και ταιριάζει με όλα τα outfits. Η Ελένη Μενεγάκη έχει εμμονή με το συγκεκριμένο συμβολικό κόσμημα, καθώς θα την δεις να το φοράει σε επίσημες, αλλά και σε καθημερινές εμφανίσεις της.

Δείτε στην gallery το λατρεμένο κόσμημα της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved