Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο
Showbiz

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι μία από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της τύχης», ενώ φέτος την απολαύσαμε από το social media room του «The Voice».

Αυτό το διάστημα, η νεαρή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχει ποζάρει με το μαγιό της και έχει εντυπωσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους, με το καλλίγραμμο κορμί της.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, προσέχει την διατροφή της και την επιδερμίδα της και προσπαθεί όταν δεν έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα να αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το pilates, ενώ δεν παραλείπει να κάνει μάσκες ομορφιάς και peeling στο πρόσωπο της, για να παραμένει λαμπερή.

«Οι υποχρεώσεις και η γεμάτη καθημερινότητα δεν είναι πάντα θετικός σύμμαχος στο να προσέχω την σωματική και ψυχική μου υγεία, όμως παρόλα αυτά προσπαθώ να ξεκλέβω πάντα λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα. Εκείνες τις στιγμές τις αφιερώνω στο pilates, που είναι η νέα αγαπημένη μου συνήθεια, ή στο να περιποιούμαι το πρόσωπο και το σώμα μου, κάνοντας peeling και μάσκες ομορφιάς, μια φορά την εβδομάδα», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved