Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του έχει γενέθλια και γίνεται 1 έτους- Η τρυφερή ανάρτηση!
Showbiz

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του έχει γενέθλια και γίνεται 1 έτους- Η τρυφερή ανάρτηση!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και φροντίζει πάντοτε, παρά τον αυξημένο του με υποχρεώσεις επαγγελματικό πρόγραμμα, να βρίσκεται δίπλα τους. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο διάσημους αθλητές της γενιάς του, που έχει ξεχωείσει παγκοσμίως στο NBA και κάνει κάθε φορά την χώρα του περήφανη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την σύζυγό του, Μαράια, την οποία και υπεραγαπά, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένια που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δυο γιους, τον Λίαμ και τον Μάβερικ και σήμερα 18 Αυγούστου, ο μικρός Μάβερικ έχει τα γενέθλιά του και γίνεται ενός έτους. Οι δυο περήφανοι γονείς δεν μπορούσαν να μην του ευχηθούν και δημόσια, μιας και είναι πολύ περήφανοι για εκείνον και τους έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως περήφανος πατέρας που είναι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά μεγάλο αγόρι», με τα σχόλια από όλους τους διαδικτυακούς του φίλους να πέφτουν βροχή το ένα μετά το άλλο, για να ευχηθούν στον μικρό!

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/ChZYcyoumcl

Φυσικά, από τις ευχές για τα γενέθλια του μικρού Μάβερικ δεν έλειψαν και εκείνες της μητέρας του, Μαράια, η οποία και του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά αγοράκι μου! Το χαμόγελό σου είναι ακαταμάχητο, το γέλιο σου συγκινητικό και ο παχουλός πισινός σου είναι τόσο αξιολάτρευτος! Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά σου»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved