Νίκος Μπάρκουλης: Το συγκινητικό μήνυμα για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Ανδρέα
Showbiz

Νίκος Μπάρκουλης: Το συγκινητικό μήνυμα για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Ανδρέα

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή και ο γιος του, Νικος έκανε μία συγκινητική ανάρτηση.

Ο Νίκος Μπάρκουλης πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες του πατέρα του και έγραψε: «6 χρόνια.. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Ακόμα δεν έχω επουλωθεί πλήρως. Αλλά κοίτα τώρα θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα, μου λείπεις..».

Ο εμβληματικός ζεν πρεμιέ του θεάτρου και του σινεμά, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 ετών.

Πέθανε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» από καρδιοαναπνευστικά προβλήματα.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μπάρκουλης την οποίο απολαύσαμε στο Just The Two of Us, πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του… να γίνει ηθοποιός!

Ο γιος του μεγάλου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «ήξερα ότι έχω το μικρόβιο απλώς δεν το παραδεχόμουν».

Και υπογράμμισε: «ο δρόμος μου είναι αυτός όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Μπάρκουλης αλλά επειδή είμαι ο Νίκος και αυτή επιλέγω να είναι η μοίρα μου».

Τέλος, ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι δίπλα του και τον προέτρεψαν να πάρει αυτή την απόφαση και… γραφτεί σε σχολή προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που πόσταρε με τον πατέρα του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved