Μακαλιάς: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτησή του για τον αδελφό του που έφυγε πολύ νέος από τη ζωή
Showbiz

Μακαλιάς: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτησή του για τον αδελφό του που έφυγε πολύ νέος από τη ζωή

Μπορεί ο Δημήτρης Μακαλιάς να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς μαζί με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη περιμένουν σε λίγο καιρό την άφιξη του δεύτερου μωρού τους, όμως εδώ και χρόνια παραμένει στην καρδιά του μία βαθιά πληγή που είναι ο ξαφνικός χαμός του μεγαλύτερου αδελφού του. Ήταν μόλις τριάντα ετών! 

Σαν σήμερα (1/10) είχε γενέθλια ο αδελφός του, τον οποίο έχασε ο Δημήτρης Μακαλιάς όταν ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν 27 ετών. Ο αδελφός του ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος.

Σπάνια μιλάει δημόσια ο Δημήτρης Μακαλιάς για αυτή τη μεγάλη πληγή που έχει στην καρδιά του. Η απώλεια του αδελφού του από ανακοπή καρδιάς, του στοίχισε πολύ και ο ίδιος είχε εξομολογηθεί καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ για εκείνον: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό».

Δύο χρόνια πριν, σαν σήμερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε ανεβάσει μία άλλη πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό του. Είχε ανεβάσει μία υπέροχη φωτογραφία του και στη λεζάντα έγραφε: «Σαν σήμερα. Με αυτό το χαμόγελο. Με τον ήλιο στα μάτια, από το ταξίδι που κάναμε μαζί. Με τις υπερβολές της ειλικρίνειας. Με το φως του σκοταδιού και την ευτυχία της απεραντοσύνης. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Δυο ανάσες δίπλα μου ν´ ακούω και μια να αισθάνομαι. Λείπεις...»

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved