Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη της αντίδραση on camera μετά από το ξέσπασμα του Χρήστου Πολίτη!
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη της αντίδραση on camera μετά από το ξέσπασμα του Χρήστου Πολίτη!

Μετά τα όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης, η Κάτια Δανδουλάκη δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση σχετικά με τα όσα ακούστηκαν, μιας και πιστεύει ότι ήδη έχει πει αρκετά. 

Όλα ξεκίνησαν με μια πρόσφατη συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία και μίλησε για πολλά θέματα με αιχμηρό τόνο!

Η Κάτια Δανδουλάκη, αναφερόμενη στην εποχή της "Λάμψης" μίλησε και για τον Χρήστο Πολίτη, τον συμπρωταγωνιστή της, λέγοντας ότι μάλλον έχει κάποιο θέμα κατάθλιψης. «Στεναχωρήθηκε πολύ. Με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε. Αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης» είχε πει χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτήν την δήλωση, η απάντηση του Χρήστου Πολίτη ήταν γεγονός!

"Δεν γνώριζα ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση. Το λέω αυτό γιατί την ακούω να έχει φτιάξει το πορτρέτο μου, ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από τα φώτα κι επειδή μεγαλώνω κιόλας, είμαι ένας άνθρωπος βουτηγμένος στη θλίψη και τον αρνητισμό. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω.

Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω. Δεν θα ήθελα να πάμε σε άλλα μονοπάτια, γιατί θα πικραθούμε." ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη.

Μετά από όλα αυτά, η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" πλησίασε την ηθοποιό, με σκοπό να αποσπάσει μια δήλωσή της σχετικά με τα όλα όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης για εκείνη. Η Κάτια Δανδουλάκη αρνήθηκε να πει οτιδήποτε σχετικά με όλα αυτα και σε κάποια στιγμή, ενώ πολύ ευγενικά απέφυγε τον δημοσιογράφο της εκπομπής, είπε την έκφραση "Πονάει η ψυχή μου".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved