Λάγκος: «Έκανα μια έρευνα στο πλαίσιο που κάνουμε πάντα οι ηθοποιοί»
Showbiz

Λάγκος: «Έκανα μια έρευνα στο πλαίσιο που κάνουμε πάντα οι ηθοποιοί»

Ηθοποιός με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, φέτος δοκιμάζεται σε κάτι τελείως διαφορετικό, ως μέλος της ομάδας της γιατρού που μοιράζει... «στΟργή» στον ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος μιλά για τις ανάγκες και τα προβλήματα της ανθρώπινης - ψυχής-και για όλα αυτά που μας βοηθούν να συνεχίζουμε, παρά τις δυσκολίες που ορθώνονται καθημερινά μπροστά μας.


Ποιες ήταν οι πρώτες σας σκέψεις όταν σας προσέγγισαν για αυτήν τη σειρά;

«Η πρώτη επαφή έγινε μέσω σεναρίου. Το διάβασα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι ανάλογο. Δηλαδή, δεν έχω προσεγγίσει έναν τέτοιο χαρακτήρα και μου άρεσε η ιδέα να δω πώς θα λειτουργήσει».

Είναι η πρώτη σειρά που εμβαθύνει σε τέτοια θέματα.

«Όντως, αν δεν κάνω λάθος, σειρά που να ασχολείται με ψυχιατρικά ζητήματα δεν έχει γίνει ξανά»

Πώς αισθάνεστε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους;

«Πρόκειται για ασθένειες του εγκεφάλου, γιατί όλα αυτά προκύπτουν από κάποιες δυσλειτουργίες οργανικές, όποτε τους αντιμετωπίζεις με την ίδια συμπόνοια και κατανόηση που αντιμετωπίζεις οποιονδήποτε άρρωστο άνθρωπο».

Για να προσεγγίσετε το χαρακτήρα που υποδύεστε, τον Δαμιανό, ο οποίος είναι παιδοψυχίατρος, διαβάσατε βιβλία, μιλήσατε με ειδικούς;

«Έκανα μια έρευνα στο πλαίσιο που κάνουμε πάντα οι ηθοποιοί για να χτίσουμε με περισσότερη ακρίβεια κάτι. Ανακάλυψα πολλά πράγματα που δεν ήξερα για τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μελέτησα βιολογικά το πώς προκύπτουν οι συμπεριφορές και κυρίως το πώς μπορεί να προκύψει μια αντικοινωνική συμπεριφορά. Και έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό καθώς και το τι λειτουργίες συμβαίνουν στο σώμα μας γεννώντας αυτές τις καταστάσεις».

Όπως έχουμε ήδη δει σε αυτά τα πρώτα επεισόδια, τα παιδιά με τα οποία ασχολείται ο Δαμιανός έχουν το δικό τους τρόπο να εκφράζονται μέσα από ένα παιχνίδι ή μια ζωγραφιά...

«Τα παιδιά δεν έχουν όλα τα δεδομένα που έχει ένας ενήλικος, οπότε εκφράζουν ό,τι τους συμβαίνει με τα εργαλεία που διαθέτουν. Η δουλειά ενός παιδιοψυχίατρου είναι να ερμηνεύσει αυτά τα σημάδια και να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα παιδί», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved