Σπύρος Σούλης: Θα πάθετε πλάκα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε - Είναι υπερπαραγωγή
Showbiz

Σπύρος Σούλης: Θα πάθετε πλάκα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε - Είναι υπερπαραγωγή

Ο Σπύρος Σούλης ξέρει καλά πως να μας εντυπωσιάζει με τις αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές του ικανότητες. Οι διαδικτυακοί του ανυπομονούν κάθε χρόνο να δουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του αλλά και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.

Ως αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει πολύ καλά τις deco τάσεις και έχει πάντα ένα ενδιαφέρον να δούμε για το πώς στόλισε το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κάθε χρόνο, ο ίδιος μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες του χριστουγεννιάτικου δέντρου του.

Ο Σπύρος Σούλης δίνει όλα τα tips μέσα από το κανάλι του και μάς δείχνει πώς να στολίσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κάνει το σπίτι μας να δείχνει πιο cosy.

Φέτος ο Σπύρος Σούλης διάλεξε πολλά λαμπάκια, στολίδια και κορδέλες για το δέντρο του.

«Έτοιμο και το δέντρο μας για φέτος! Και μαζί του, φτιάξαμε για εσάς το απόλυτο βίντεο για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για το 2022! Δείτε βήμα - βήμα τον σωστό τρόπο για να στολίσετε το δέντρο σας, να τοποθετήσετε τα λαμπάκια, τα στολίδια, τις κορδέλες, ποια είναι τα φετινά trends, τα tips και τα μυστικά για να πετύχετε έναν μαγικό χριστουγεννιάτικο στολισμό και να δημιουργήσετε ένα δέντρο… υπερπαραγωγή!» σημείωσε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε στην gallery το χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, πέντε είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον τέλειο χριστουγεννιάτικο στολισμό: στήνω, φωτίζω, στολίζω, συμπληρώνω και ολοκληρώνω.

Αν θέλετε κι εσείς να δημιουργήσετε αυτό το υπέροχο δέντρο δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved