Άγριες μέλισσες: Γιάννος & Δρόσω συναντήθηκαν ξανά! Η τρυφερή αγκαλιά μετά την πρεμιέρα της Μιχαλάκη
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Γιάννος & Δρόσω συναντήθηκαν ξανά! Η τρυφερή αγκαλιά μετά την πρεμιέρα της Μιχαλάκη

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μοναξιά της Δύσης» στο θέατρο Αθηνών.

Στην παράσταση παίζουν οι: Νίκος Κουρής, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Ηλιόπουλος και Δανάη Μιχαλάκη και όπως ήταν αναμενόμενο εκεί βρέθηκαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες μέλισσες, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τους ανθρώπους που μαζί τους είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται!

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν και ο τηλεοπτικός Γιάννος, κατά κόσμον Ιωάννης Αθανασόπουλος ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης περίμενε έξω από το θέατρο για ώρα τη Δανάη Μιχαλάκη προκειμένου να τη συγχαρεί και να της κάνει μια ζεστή αγκαλιά.

Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε αυτή τη συγκινητική στιγμή!

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, αλλά και ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης. Η ηθοποιός και οι δύο άνδρες της ζωής της βγήκαν μαζί από το θέατρο και εκείνη κρατούσε μια ανθοδέσμη!

Στην παρακάτω photo gallery μπορείτε να δείτε ποιοι άλλοι βρέθηκαν στο θέατρο Αθηνών το βράδυ της Δευτέρας:

Λίγα λόγια για το έργο

Ο πολυβραβευμένος Μάρτιν ΜακΝτόνα, αυτός ο μοναδικός στυλίστας της γραφής, καταθέτει τη «Μοναξιά της Δύσης» (1997), ένα έργο άγρια ευαίσθητο, με ανέλπιστο σασπένς και εξωφρενικό χιούμορ. Σε μια μικρή πόλη της Κοννεμάρα, στην κομητεία του Γκόλγουεϊ της Ιρλανδίας, δυο αδέλφια, ο Κόλμαν και ο Βαλίν, που διασκεδάζουν να αλληλοσπαράζονται, παίζοντας με τα όρια τους, προσπαθούν να συνυπάρξουν.

Ένας ιερέας, ο Ουέλς, με κρίση πίστης και ένα περίεργα έξαλλο κορίτσι, η Γκερλίν, θα τους φέρουν αντιμέτωπους με μια δύσκολη δοκιμασία, προκειμένου να τους βοηθήσουν.

Τα δυο αδέλφια, μέσα στο πατρικό τους σπίτι, θα αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved