Βασιλική Τρουφάκου: «Εννοείται πως έχω αποφύγει δουλειές λόγω συγκεκριμένων ατόμων»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Εννοείται πως έχω αποφύγει δουλειές λόγω συγκεκριμένων ατόμων»

Η Βασιλική Τρουφάκου που φέτος απολαμβάνουμε σε ρόλο στη σειρά ΣτΟργή, μιλάει για τα κακώς κείμενα του χώρου της υποκριτικής ενώ βάζει απέναντί της τον εαυτό της και αποκαλύπτει πως συχνά τσακώνεται μαζί του... 

Πώς επιλέγει αλήθεια τις δουλειές; «Με αγωνία, αμφιβολία, στα τυφλά», αποκρίνεται. «Δυόμισι στις τρεις φορές που θα σε καλέσει κάποιος να σου προτείνει κάτι, δεν υπάρχει ακόμη σενάριο ή χρονοδιάγραμμα, ούτε γνωρίζεις κάτι για τα χρήματα. Υπάρχουν κατάλοιπα και κουσούρια από την περίοδο της κρίσης, από την οποία δεν λέμε να βγούμε, με αποτέλεσμα οι αμοιβές να είναι πολύ χαμηλές αναλογικά με τις υποχρεώσεις. Επικρατεί μία κακώς εννοούμενη αναρχία. Η δουλειά μας, στο μεταξύ, κάθε φορά είναι ένας γάμος, αφού δεσμεύεσαι πλήρως για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Σκέψου ότι όλους αυτούς πρέπει σε κάποια στιγμή να τους φιλήσω, να τους ακουμπήσω, να τους αγαπήσω, να κλάψω πάνω τους... Εννοείται πως έχω αποφύγει δουλειές λόγω συγκεκριμένων ατόμων. Μπορεί να ακούγομαι σαν ένας γκρινιάρης συνταξιούχος, τώρα που σ’ τα λέω, και δεν θέλω. Η δουλειά μας είναι ευλογημένη, απλώς είναι απίστευτα δύσκολη και μπορεί να καταλήξεις τρελός ή φτωχός... Οι παρενοχλήσεις πάντως συνέβαιναν ανέκαθεν, απλά τώρα ασχολούμαστε ως κοινωνία και λέμε “για να δούμε τι θα κάνουμε”. Δεν ξέρω αν τα πάμε καλά ακόμη, ειδικά αν κρίνω από τις τρέχουσες εξελίξεις. Θα δούμε. Όταν βλέπεις να συμβαίνουν τέρατα, καταλαβαίνεις πως κάποιες καταστάσεις ίσως μας αξίζουν εφόσον αντιδράμε ή δεν αντιδράμε ανάλογα. Παρεμπιπτόντως, στη σειρά στΟργή που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, υποδύομαι την Ειρήνη, η οποία κακοποιείται μέσα στον γάμο της. Έχει τη δουλειά της, δεν της λείπει κάτι, αλλά τελικά υπάρχουν πράγματα που λέμε οι γυναίκες στον εαυτό μας για να μένουμε σε τέτοιες καταστάσεις».

Η... κανονική προσωπική ζωή

Στον ελεύθερό της χρόνο, η Βασιλική, όπως υποστηρίζει, έχει μία κανονική ζωή, αφού «στην Ελλάδα το stardome είναι υποτυπώδες». Κυκλοφορεί πολύ στη γειτονιά της, ταξιδεύει, στρέφεται στους ανθρώπους της. Δεν βλέπει ιδιαίτερα σειρές γιατί νιώθει πως απαιτούν δέσμευση, μου προτείνει ωστόσο να δω το The Wire, που «αξίζει όλο τον χρόνο που έχεις ξοδέψει σε ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής».

Αναρωτιέμαι πώς τα πάει με τον εαυτό της και αν κοιμάται ήσυχη τα βράδια. «Τσακώνομαι πού και πού μαζί του, εντέλει τα βρίσκουμε. Είμαι οξύθυμη, έχω λίγο ταμπεραμέντο παραπάνω. Είμαι πολύ επίμονη, δεν αποκαρδιώνομαι εύκολα, αλλά μπορεί να επιμείνω και πέρα από την αντοχή μου. Νιώθω ότι ζω τη ζωή μου με χιούμορ. Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπό μου, για τους δικούς μου. Κανείς δεν μπορεί να μου χρεώσει αδιαφορία ή απουσία. Με τα χρόνια έχω γίνει περισσότερο ανεκτική, καταλαβαίνω πως ο καθένας έχει τη δική του πορεία και κάνει ό,τι μπορεί τη δεδομένη στιγμή. Αυτό με έχει βοηθήσει να μην εκνευρίζομαι, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Νομίζω πως είναι ένα στοιχείο ωριμότητας», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved