Ανασκόπηση 2022: Οι ηθοποιοί που ξετρέλαναν το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό!
Showbiz

Ανασκόπηση 2022: Οι ηθοποιοί που ξετρέλαναν το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό!

Ανασκόπηση 2022: Αυτή τη χρονιά απολαύσαμε πολλές σειρές και είδαμε νέους ηθοποιούς να μας καθηλώνουν τόσο με το ταλέντο τους όσο και με την παρουσία τους.

Ποιες κυρίες απολαύσαμε σε σειρές και μαγνήτισαν τα ανδρικά βλέμματα και έκαναν τα social media να «παραμιλούν»;

Η Μάρθα Λαμπίρι Φεντόρουφ, η οποία υποδύεται την Άννα Ροδίτη στους Παγιδευμένους έχει κερδίσει τους τηλεθεατές!

Η Άννα είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος. Έξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους.

Η ηθοποιός ζούσε στο εξωτερικό και όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ήρθε στην Ελλάδα μετά την πρόταση να παίξει στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Συγκεκριμένα η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχε τονίσει: «Βρέθηκα τον περασμένο Απρίλιο στην Ελλάδα για να ανανεώσω το διαβατήριό μου και να δω τους ανθρώπους μου. Όπως συνέβαινε τις περασμένες φορές που ερχόμουν, έτσι και τώρα έκανα κάποια δοκιμαστικά με την casting director της σειράς μας Ηρώ Γάλλου. Αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση να επιστρέψω ήταν η προοπτική μιας όμορφης δουλειάς, καθώς πρόκειται για ένα καταπληκτικό project με υπέροχο σενάριο και χαρακτήρες.»!

Η Αθηνά Ροδίτου η οποία υποδύθηκε στους Παγιδευμένους την Μυρτώ, την αδελφή της Άννας και βρέθηκε νεκρή σε μια βαλίτσα στα πρώτα επεισόδια, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και έχει «κληρονομήσει» το μικρόβιο της υποκριτικής από τη μαμά της!

Είναι 24 χρονών και κατάγεται από την Κύπρο, έχει μια μικρότερη αδελφή και μας έχει ξετρελάνει με το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Κατερίνα Μαυρίδη που έκανε δυναμικό comeback μέσα από τη σειρά, Παγιδευμένους.

Η Κατερίνα είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδελφή του Σταύρου Μαυρίδη. Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Οργανωτική, καθώς πρέπει, χαμηλών τόνων. Αν και δείχνει δυναμική, στην πραγματικότητα χρειάζεται προστασία. Από τότε που σκοτώθηκαν οι γονείς τους και έμειναν μόνα τα αδέλφια, η Κατερίνα βρίσκει προστασία στον Σταύρο, τον οποίο θαυμάζει. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Θα κάνει απελπισμένες κινήσεις και θα βρεθεί μπλεγμένη σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…

«Καμία σχέση με τη Σοφία που είχε μπόχο στυλ, ανάλαφρη διάθεση και καστανό μαλλί. Η Κατερίνα είναι δικαστής, Θεσσαλονικιά, μετρημένη, με ξανθό μαλλί και πολύ σικάτο και συντηρητικό στυλ», είπε η ίδια στο tv24 για τον ρόλο της

Η Ναταλία Πελέκα κάνει φέτος την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά "Παγιδευμένοι", με την ηθοποιό να νιώθει πολύ ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα και εμείς που τη βλέπουμε στη σειρά!

Η πρωτοεμφανιζόμενη Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών, τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και με την ομορφιά της.

Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, η οποία έχει καθηλώσει το κοινό. Η ιστορία της νεαρής δόκιμης μοναχής έχει συγκινήσει και όλοι αναμένουμε με αγωνία τις καταιγιστικές εξελίξεις

Η Νεφέλη Κουρή που υποδύεται την Αλεξία Καστρινού και είναι αδελφή του Πέτρου. Έχει σχέση με τον Παναγιώτη, τον οποίο δεν συμπαθεί ο πατέρας της.

Η Νεφέλη είχε πει για τον ρόλο της: «Αρχικά είχα πει σχεδόν ”όχι”, γιατί είπα στον σκηνοθέτη Κώστα Αναγνωστόπουλο ότι δεν κάνω πάλι το 20χρονο. Μου λέει “άσε με να το σκεφτώ”. Πέρασαν μία δύο μέρες, και μου άρεσε ο ρόλος της Αλεξίας. Του είπα ότι θα το κάνω αλλά θα την κάνω κόντρα ρόλο».

Σε ό,τι αφορά τη σειρά, η Νεφέλη Κουρή σχολίασε για την ομοιότητα που υπάρχει με τον αδελφό της: «Και τα δύο αδέρφια έλκονται από την Ελισάβετ, δηλαδή ο Πέτρος την ερωτεύεται κι εγώ τη θέλω ως φίλη. Αυτά τα παιδιά που είναι μεγαλωμένα και τα έχουν όλα εύκολα, έλκονται από κάτι πιο αγνό. Πάντως τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα».

Η Μαρία Νεφέλη Δούκα η οποία υποδύεται την Γιάννα Δημακούλη.

Κόλλησε το μικρόβιο της μαγειρικής από τη μητέρα της. Παντρεύτηκε τον Γιώργο Μπόγρη από έρωτα και γιατί την έκανε να διασκεδάζει, αλλά τα πράγματα άλλαξαν μετά τον γάμο, κάνοντάς την να «δραπετεύσει».

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση μέσα από το Maestro και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Κλέλια είναι 19 ετών και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της. Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη και αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Ορέστη της ξυπνά τον πρώτο αληθινό έρωτα και τη θέληση να τον διεκδικήσει.

Η Τζένη Καζάκου υποδύεται την κόρη του Μάρκου και της Πιπίτσας στη σειρά, Ο παράδεισος των Κυριών. Απόφοιτη Γυμνασίου της εποχής. Πολύ ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Μιλάει πάντα χαμηλόφωνα, με ευγένεια και με κατεβασμένο το κεφάλι. Η μητέρα της συχνά την φέρνει σε δύσκολη θέση αλλά σχεδόν πάντα ακολουθεί τις εντολές της, χωρίς να επαναστατεί. Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα. Έχει εξαιρετική σχέση με τον πατέρα της και τον αδερφό της.

Η Ειρήνη Βαλατσού η οποία υποδύεται τη Ζαχαρούλα Μπενετάτου στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών

Κόρη της Σύρμως. Ξεκίνησε το Γυμνάσιο αλλά δεν το τελείωσε. Έρχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα, να γίνει σαν την Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο, διάσημο και κυρίως «κούκλο» Αθηναίο. Με έντονη προσωπικότητα, ατίθαση και φασαριόζα κάνει αισθητή την παρουσία της, όπου κι αν πάει. Ερωτεύεται τον Ντίνο αλλά χωρίς ανταπόκριση. Μαζί με τις καινούριες της φίλες ψάχνουν τρόπο για να τον φέρουν κοντά της αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει.

H Δέσποινα Τσούτσα που υποδύεται την Τζένη Τσόκα, πωλήτρια στον Παράδεισο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει γραμματέας, αλλά γρήγορα συμβιβάστηκε με την ζωή της πωλήτριας. Συγκατοικεί σε ένα μικρό σπίτι με την συνάδελφό της, την Κούλα, με την οποία είναι καλύτερες φίλες. Ονειροπόλα, ευκολόπιστη κι ενθουσιώδης απογοητεύεται συχνά από τα πώς της τα φέρνει η ζωή αλλά δεν το βάζει κάτω. Στην δουλειά της είναι η λιγότερο τυπική και δέχεται συχνά τα πυρά της υπεύθυνής της, της Μιράντας. Κύριος στόχος της είναι να κερδίσει την καρδιά του Πασχάλη και να γίνει μια χαρούμενη νοικοκυρά και μητέρα.

H Σμαράγδα Αδαμοπούλου που υποδύεται την… Κούλα Τζελέπη και είναι και εκείνη πωλήτρια στον Παράδεισο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved