Χριστίνα Μαραγκόζη: «Νιώθω πως έχω αγαπήσει πιο πολύ από όσο με έχουν αγαπήσει»
Showbiz

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Νιώθω πως έχω αγαπήσει πιο πολύ από όσο με έχουν αγαπήσει»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι από τις πιο καταξιωμένες λαϊκές τραγουδίστριες της γενιάς της και έχει διαγράψει την δική της πορεία και μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές με την φωνή της.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, για την αγάπη, ενώ εξομολογήθηκε τι συμβούλεψε την κόρη της από μικρή ηλικία.

Η κόρη σου Εβίτα είναι 18,5 χρόνων και πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ναι. Είμαι χαρούμενη, αλλά πρωτίστως είμαι ευτυχισμένη γιατί έχει εξελιχθεί σε έναν όμορφο άνθρωπο με ευγένεια και ήθος. Δεν ξέρω τι έχει πάρει από μένα, μάλλον από τον πατέρα της έχει πάρει τα περισσότερα. Από μένα πήρε την αποφασιστικότητα μου.

Οι γυναίκες που δουλεύουν βράδυ μεγαλώνουν αλλιώς τα παιδιά τους;

Δεν ξέρω να σου πω γιατί όταν έμεινα έγκυος αποφάσισα να τα αφήσω όλα και να μεγαλώσω το παιδί μου. Ήταν μια συνειδητή απόφαση γιατί θέλησα να είμαι δίπλα της στο μεγάλωμα της. Ό,τι έχει να κάνει με τη μητρότητα αποτελεί προτεραιότητα για μένα.

Ποια λάθη που έκανες θα έλεγες στην κόρη σου να μην τα επαναλάβει;

Το πρώτο που της είπα αρκετά νωρίς -και δεν ξέρω καλά καλά αν το καταλάβαινε τότε- ήταν να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και να είναι αυτόνομη.

Λειτουργείς με το συναίσθημα περισσότερο;

Κυρίως με το συναίσθημα. Είμαι άνθρωπος που δείχνω τα συναισθήματά μου και νιώθω πως έχω αγαπήσει πιο πολύ από όσο με έχουν αγαπήσει.

Ακούγεσαι σαν να έχεις παράπονο.

Μπορεί. Σίγουρα όταν αποφασίζουμε να δώσουμε αγάπη σε έναν άνθρωπο, το «σωστό» είναι να μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Μου αρέσει, όμως, να με αγαπάνε. Και στην τελική, δεν με νοιάζει αν στο βαρόμετρο της αγάπης εγώ έδωσα περισσότερα. Το ήθελα και το έκανα. Και το απόλαυσα.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved