Αρβανίτης: «Η υποκριτική του Παπακαλιάτη είναι αυτή που έβλεπα πριν από χρόνια. Είναι αδιάφορη»
Showbiz

Αρβανίτης: «Η υποκριτική του Παπακαλιάτη είναι αυτή που έβλεπα πριν από χρόνια. Είναι αδιάφορη»

O Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, ενώ, όπως πάντα, δεν μασάει τα λόγια του και άσκησε την δική του κριτική στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro".

O διάσημος συγγραφές και σκηνοθέτης μας έχει συνηθίσει σε σκληρές κριτικές ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που λέει τη γνώμη του και κατακρεουργεί.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις τηλεοπτικές σήμερα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο "Maestro'', την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία μάλιστα πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και στο Netflix.

  • Βλέπουμε και σειρές αριστουργήματα να κάνουν μονοψήφια. Συμφωνείτε με τις επιλογές των τηλεθεατών σήμερα;

Το τι βλέπει ο κόσμος σε σχέση με το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας ποιοτικά απέχει παρασάγγας. Το κοινό κατά βούληση γυρνάει και βλέπει. Αυτό που πρέπει να προβληματίσει είναι το γιατί ένα προϊόν είναι επιτυχημένο και αν αξίζει να είναι. Η σειρά του Παπακαλιάτη δεν με αφορά καθόλου για παράδειγμα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μία κακή σειρά. Έχει καλή παραγωγή αλλά εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Μου απαντούν όταν τα λέω πως πήγε στο Netflix.

Εγώ παρακολουθώ από το Netflix μονάχα το 10%. Το ότι πήγε το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό για την Ελλάδα αλλά εγώ δεν θα το δω, γιατί είναι έξω από αυτά που με ενδιαφέρουν. Νομίζω πως ξανά θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ και δυστυχώς όλος αυτός ο κόσμος που δουλεύει θα βρεθεί και πάλι άνεργος.

  • Η σειρά «Maestro» έχει πολλά κοινά με τις προηγούμενες δουλειές του Παπακαλιάτη;

Δυστυχώς ο ίδιος ο δημιουργός επαναλαμβάνεται δραματουργικά και σαν ήρωας που παίζει. Δραματουργικά τα θέματα του είναι παρεμφερή αν και εδώ είναι καλύτερο το θέμα και πιο ώριμα τοποθετημένο.

Δυστυχώς η υποκριτική του είναι αυτή που έβλεπα πριν από πολλά χρόνια. Δεν θα κρίνω αν είναι καλή ή κακή, αλλά σε εμένα είναι αδιάφορη. -Τα ριάλιτι τα παρακολουθείτε; Όχι, μονάχα αποσπασματικά. Καλά κάνουν όσοι τα βλέπουν, αλλά εμένα δεν με αφορά η κουλτούρα τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved