Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το υπέροχο δώρο που της έκανε η γειτόνισσά της- Νιώθει συγκινημένη!

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, εδώ και λίγο καιρό, έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι, ενώ σήμερα (14-1) μας αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με μια γειτόνισσά της.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει περάσει πάρα πολλά, μιας και ο χωρισμός της την είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά, αλλά, όπως βλέπουμε, πλέον είναι σε μια από τις καλύτερές της φάσεις, μιας και δείχνει λαμπερή και πολύ χαρούμενη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει μετακομίσει τις τελευταίες εβδομάδες σε ένα καινούργιο σπίτι, κάτι που έκανε, για να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και την καθημερινότητά της, αφού μετά τον χωρισμό από τον σύντροφό της, έπρεπε να κάνει μια ριζική αλλαγή, για να μπορέσει να επανέλθει πλήρως ψυχολογικά.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και πολύ συχνά, σχεδόν καθημερινά, δημοσιεύει περιεχόμενο από την νέα της καθημερινότητα, αλλά και τις δραστηριότητές της. Αυτήν την φορά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας έδειξε ένα υπέροχο δώρο που της έκανε μια γειτόνισσά της, την οποία και βοήθησε πολύ πριν από λίγες μέρες, όταν εκείνη το είχε ανάγκη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε στο βίντεό της: «Θυμάστε τις προάλλες που σας έλεγα ότι μια γειτόνισσά μου είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι και της είπα να κάτσει στο δικό μου για να μην κρυώνει και τηλεφώνησα και στο γιο της και έτσι λύθηκε όλο αυτό; Σήμερα μου έκανε δώρο αυτήν την υπέροχη γλάστρα και με συγκίνησε πάρα πολύ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved