Ερρίκος Ανδρέου: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του γιου του, Έρικ: «Σ' ευχαριστώ για όλα»
Showbiz

Ερρίκος Ανδρέου: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του γιου του, Έρικ: «Σ' ευχαριστώ για όλα»

Βυθισμένος στην απόλυτη θλίψη είναι ο μοναχογιός του Ερρίκου Ανδρέου, Κωνσταντίνος Ερρίκος junior μετά τον θάνατο του γνωστού σκηνοθέτη. 

Ο Ερρίκος Ανδρέου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 84 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Όπως ήταν φυσικό, οι δύο άνθρωποι που λάτρεψε περισσότερο, η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από 50 χρόνια, και ο μοναχογιός τους, είναι απαρηγόρητοι.

Ο Έρικ Ανδρέου, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που προκαλεί συγκίνηση:

«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω. Σ΄ ευχαριστώ για όλα, καλό παράδεισο», έγραψε ο Έρικ Ανδρέου ο οποίος ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά τον γάμο του ζευγαριού, ο οποίος έγινε τον Ιούνιο του 1973.

Την ανάρτησή του συνόδευαν δύο φωτογραφίες από το παρελθόν.

Ο Έρικ Ανδρέου είναι συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής και μάλιστα ένας από τους καλύτερους της γενιάς του και πάντα ένιωθε και εκείνος καλλιτέχνης όπως και οι γονείς του.

Η οικογένεια ήταν πολύ δεμένη και σαν μία γροθιά προσπερνούσε τα δύσκολα και φυσικά μοιραζόταν με ευγνωμοσύνη όλες τις χαρές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved