Ελένη Φουρέιρα: Η καθημερινότητα της εγκυμονούσας μέσα από δέκα εκπληκτικές φωτογραφίες
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η καθημερινότητα της εγκυμονούσας μέσα από δέκα εκπληκτικές φωτογραφίες

Σε λιγότερο από ενάμιση μήνα η Ελένη Φουρέιρα θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία!

Η όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, περιορίστηκε και ελάχιστές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς η περίοδος αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη για εκείνη.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί είναι πολύ λίγα ενώ πρόσφατα έκανε ένα σχετικό ποστ δείχνοντάς μας πώς είναι η καθημερινότητά της τους τελευταίους 7,5 μήνες.

Όπως θα δεις κι εσύ στη gallery η Ελένη Φουρέιρα κοιμάται αρκετά, γεύεται νόστιμα πιάτα, προσέχει τον εαυτό της, είναι χαρούμενη και περνά όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που έχει επιλέξει αυτές τις στιγμές να είναι στο πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε πρόσφατα στην ελληνική Vogue και εξομολογήθηκε πως πάλευε ενάμιση χρόνο να γίνει μητέρα και μπήκε αρκετές φορές στη διαδικασία της εξωσωματικής.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.»

«Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved