Μιχάλης Μουρούτσος: «Ραγίζει καρδιές» το αντίο του Ολυμπιονίκη στον προπονητή, Κώστα Τζιδημόπουλο!
Showbiz

Μιχάλης Μουρούτσος: «Ραγίζει καρδιές» το αντίο του Ολυμπιονίκη στον προπονητή, Κώστα Τζιδημόπουλο!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μιχάλη Μουρούτσο, μιας και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, ο Κώστας Τζιδημόπουλος, ο οποίος μάλιστα υπήρξε επί πολλά χρόνια προπονητής του στο tae kwon do. 

Η είδηση γνωστοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, με την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη να γνωστοποιεί το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι αρκετά ενεργός στα προσωπικά του προφίλ στα social media και πολύ συχνά αναρτά περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά του, όσο και από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και διακρίσεις. Ο ολυμπιονίκης του tae kwon do δεν μπορούσε να μην αποχαιρετήσει και δημόσια τον προπονητή Κώστα Τζιδημόπουλο, ο οποίος και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία μόλις 67 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τόσο την οικογένειά του, όσο και τον ελληνίκο αθλητισμό.

Ποιος ήταν ο Κώστας Τζιδημόπουλος

Ο Κώστας Τζιδημόπουλος ήταν γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1955. Ήταν ο προπονητής όλων των Ολυμπιακών μεταλλίων του ελληνικού Τάε Κβον Ντο. Μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Τάε Κβον Ντο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του (το 1980 όταν και μπήκε στο ΣΕΓΑΣ), ενώ ήταν ομοσπονδιακός προπονητής από το 1995 και τεχνικός σύμβουλος μέχρι σήμερα.

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου

Ο Ολυμπιονίκης αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο προπονητή, γράφοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης: «Πένθος για το ελληνικό ταεκβοντο. Ένας άνθρωπος ιστορία για το άθλημα μας. Και ποιον δεν δίδαξε. Και ποιος δεν τον αποκάλεσε δάσκαλο. Η συμβολή του τεράστια για το αγωνιστικό ταεκβοντο. Η βοήθεια του μεγάλη προς όλους μας. Δάσκαλε μεγάλωσες γενιές και γενιές. Δίδαξες δασκάλους και δασκάλους. Μαθητές και παιδιά. Περίσσιο το πάθος σου. Η ένταση στο πρόσωπο σου για την θέληση της νίκης μοναδική.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις προσφέρει. Τώρα θα χορεύεις το αρχοντικό σου ζεϊμπέκικο εκεί ψηλά στην γειτονιά των αγγέλων και θα χτυπάνε παλαμάκια όσοι έφυγαν τώρα πρόσφατα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Στρατός Τραμουντανης, ο Γιώργος Βεζυροπουλος αλλά και όσοι έχουν φύγει παλαιότερα από την αθλητική οικογένεια του ταεκβοντο. Συλλυπητήρια στην κυρια Βετα, στην Λιτσα ,στην Ειρήνη και σε όλους τους ανθρώπους που σε αγαπούσαν. Καλό ταξίδι»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved