To σπαρακτικό μήνυμα του Μουρούτσου για τον Νικολαΐδη: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου»
Showbiz

To σπαρακτικό μήνυμα του Μουρούτσου για τον Νικολαΐδη: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου»

Μία πολύ δύσκολη στιγμή βίωσε χθες ο Μιχάλης Μουρούτσος όπως τόσοι και τόσοι φίλοι και συγγενείς του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. 

Ο Μουρούτσος χθες, συνόδευσε τη σορό του καλού του φίλου στην τελευταία του κατοικία κρατώντας τα δύο αργυρά ολυμπιακά μετάλλια που είχε κατακτήσει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και τα οποία, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία, θα διατεθούν για να σωθούν παιδικές ψυχές που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ανέβασε μία δική του φωτογραφία από την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έγινε χθες (15/10) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης στην οποία απεικονίζεται να κρατάει τα μετάλλια. Και με αυτή τη φωτογραφία έγραψε στη λεζάντα ένα σπαρακτικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές:

«Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Θέλω να ξέρεις ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετή Αθανασοπούλου και Ελλη Μυστακίδου. Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου. Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο, χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά. Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντάς μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και δεν μιλάω μόνο για τις διακρίσεις σου. Μιλάω κυρίως για την στάση ζωής που είχες και για την κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν ξέρω αν εκεί στον ουρανό υπάρχουν τείχη για να γκρεμίσουν… είμαι σίγουρος όμως ότι η γειτονιά των αγγέλων θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να περάσει ένας υπέροχος άνθρωπος».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved