Κηδεία Νικολαΐδη: Η συγκλονιστική στιγμή με το Μουρούτσο να κρατά τα ολυμπιακά του μετάλλια
Gossip Cam

Κηδεία Νικολαΐδη: Η συγκλονιστική στιγμή με το Μουρούτσο να κρατά τα ολυμπιακά του μετάλλια

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν σήμερα (15/10) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, εκεί όπου φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η εξόδιος ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, όπου έφτασε καλυμμένη με την ελληνική σημαία η σορός του δύο φορές αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Φίλοι, συγγενείς, παλιοί συναθλητές είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ενώ εκατοντάδες στεφάνια είχαν σταλεί από όλους όσοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον κορυφαίο αθλητή.

Η αδελφή του ήταν απαρηγόρητη ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του αλλά και η σύζυγός του Δώρα η οποία όταν έφευγε η σορός του Αλέξανδρου άφησε ένα γαρύφαλλο κόκκινο στο φέρετρο το οποίο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές την ώρα της κηδείας ήταν όταν ο Μιχάλης Μουρούτσος, προσωπικός φίλο του Αλέξανδρου και της οικογένειάς του, ακολούθησε τη σορό του κρατώντας τα δύο ολυμπιακά μετάλλια που έφερε για την πατρίδα του και που όπως έχει αποκαλύψει στο τελευταίο του μήνυμα ο ίδιος ο Αλέξανδρος, θέλει να αξιοποιηθούν ώστε να σωθούν παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved