Άντζελα Γκερέκου- Μαρία Βοσκοπούλου: Μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν σε κοινή βραδινή έξοδο (photos)
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου- Μαρία Βοσκοπούλου: Μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν σε κοινή βραδινή έξοδο (photos)

Η Άντζελα Γκερέκου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου και από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος, οι δυο τους είναι όλο και περισσότερο δεμένες. 

Με μια λαμπερή συναυλία με ένα μεγάλο ρεπερτόριο τεσσάρων ωρών στην οποία συμμετείχαν ερμηνευτές – σπουδαστές όλων των ηλικιών γιόρτασαν τις Απόκριες στην Κεντρική Σκηνή του Σταύρου του Νότου.

Εκεί παρευρέθηκαν η αγαπημένη ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου, την οποία και παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega "Η Γη της ελιάς", παρέα με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί.

angela_gerekou_329654289_3536540529927119_7994761699143035908_n.jfif

Το πρόγραμμα κάλυψε ένα ευρύ φάσμα της Pop & Rock μουσικής περιλαμβάνοντας διασκευές & επανεκτελέσεις διάσημων καλλιτεχνών όπως: Bon Jovi, Linkin’ Park, Steve Vai, Gary Moore,Santana, Christina Aguilera, Katy Perry, Joe Satriani, Lady Gaga The Beatles, Rihanna, Adele, Birdy, Bruno Mars, Αmy Winehouse.

Μαμά και κόρη ήταν απόλυτα εκθαμβωτικές και για ακόμα μια φορά πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό και απολαυσαν την στιγμή!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved