Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτοιμος να γυρίσει τον κόσμο με τον γιο του! Του έβγαλε διαβατήριο
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτοιμος να γυρίσει τον κόσμο με τον γιο του! Του έβγαλε διαβατήριο

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ο παρουσιαστής περιμένει με λαχτάρα να ξεκινήσει τα ταξίδια με τον γιο του που έχει φέρει μια ολοκληρωτική αλλαγή στη ζωή του κι έτσι αυτό που έμενε ήταν να βγάλει και διαβατήριο στον μικρό Νουνίτο!

alexandrou-(2).jpg

Το πρώτο ταξιδάκι βέβαια ο μικρούλης το έχει ήδη κάνει αφού ταξίδεψε με τη μαμά του, Ιωάννα Τούνη για Θεσσαλονίκη και μάλιστα η ίδια είχε περιγράψει την εμπειρία της.

«Τελείωσα τις δουλειές μου στη Θεσσαλονίκη και τώρα πετάμε στον μπαμπά μας με τον “νουνίτο”. Με ρωτήσατε πάρα πολλοί πώς γίνεται και πετάμε, τι ακριβώς κάνουμε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Το μωρό δεν πληρώνει εισιτήριο, αλλά του βγάζουν ένα τυπικό ότι είναι παρών στο αεροπλάνο. Πέρασα κατευθείαν στον έλεγχο με το μωράκι, δεν χρειάστηκε να το βγάλω από πάνω μου. Έχει πιστοποιητικό γέννησης και πετάει με το πιστοποιητικό του», είχε πει.

alexandrou-(4).jpg

Οι ευτυχισμένοι γονείς όμως είναι έτοιμοι να κάνουν τα πρώτα τους μεγάλα ταξίδια. «Ήρθαμε να βγάλουμε διαβατήριο μπαμπά», έγραψε στο instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συμπλήρωσε: «Πάμε μπαμπά σε όλο τον κόσμο για κάμπινγκ. Είμαι μέσα», έγραψε στη δεύτερη φωτογραφία.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved