Αυτή η Νύχτα Μένει - Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν ελέγχεις τον έρωτα, η Βάσω ακολουθεί την καρδιά της»
ndp photo
Showbiz

Αυτή η Νύχτα Μένει - Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν ελέγχεις τον έρωτα, η Βάσω ακολουθεί την καρδιά της»

Για τους στόχους στη ζωή και τον ρόλο της ως Βάσω στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει μιλά η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου.

Για τα κοινά της στοιχεία με την πρωταγωνίστρια που ενσαρκώνει στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει και τα όσα αγαπά σε αυτή μιλά η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της. «Η Βάσω έχει μια αμεσότητα που μου αρέσει» τονίζει, προσθέτοντας πως η διαφορετικότητά της ήταν αυτή που γοήτευσε τον συμπρωταγωνιστή της Χρήστο, κατά κόσμον Γιάννη Στάνκογλου.

Όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστείτε σε σημαντικές παραγωγές, στη μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά και στο θέατρο, κι έχετε κερδίσει τον σεβασμό του κοινού. Αυτό σας ωθεί στο να ανεβάζετε τον προσωπικό σας πήχη πιο ψηλά;

«Ο στόχος μου στη δουλειά μου και γενικότερα στη ζωή μου είναι να είμαι όσο καλύτερη μπορώ, είτε αυτό σημαίνει να δουλεύω με τον εαυτό μου είτε να διαβάζω και να ενημερώνομαι προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό με εργατικότητα και συνέπεια. Ο πήχης πάντα είναι ψηλά με την έννοια ότι θέλω να δίνω το 100% του εαυτού μου. Κάποιες φορές τα καταφέρνω και κάποιες όχι. Άλλοτε μια παραγωγή πάει πολύ καλά άλλοτε όχι. Όμως πάντα προσπαθώ και για εμένα, αλλά και για τον κόσμο που παρακολουθεί. Έχω βιώσει τόσο την επιτυχία όσο και την αποτυχία».

VIKI-PAPADOPOYLOY-2.jpg

Χωρίς την αποτυχία δεν θα είχε την ίδια χαρά η επιτυχία.

«Η αγωνία να είσαι καλός είναι πολλές φορές δημιουργική γιατί σε κάνει να ψάχνεσαι συνεχώς, να διαβάζειs. να προσπαθείς και να εξελίσσεσαι».

Είστε από τους ηθοποιούς που αγαπούν την τηλεόραση.

«Ξεκίνησα με το θέατρο και το σινεμά. αλλά η τηλεόραση είναι ένα μέσο που το αγαπώ και μπήκε νωρίς στη ζωή μου. Με έκανε γνωστή στον περισσότερο κόσμο που έρχεται να με δει στον κινηματογράφο και το θέατρο. Δεν το υποτιμώ. Το αντίθετο. Άλλες φορές γίνεται με καλές συνθήκες και άλλες όχι, αλλά η δουλειά που πρέπει να γίνει από μένα είναι η ίδια. Μπορεί να μην έχει το επίπεδο μιας ταινίας. αλλά πλέον υπάρχουν παραγωγές που το πλησιάζουν κατά πολύ».

viki papadopoulou

Μια τέτοια είναι και το «Αυτή η νύχτα μένει» στην οποία πρωταγωνιστείτε. Ποια ήταν η εντύπωση που σας δημιουργήθηκε για την ηρωίδα σας τη Βάσω στην πρώτη ανάγνωση;

«Αρχικό για μένα σε μια συνεργασία παίζει ρόλο το σενάριο, ο σκηνοθέτης, η ομάδα, οι συνάδελφοι και η παραγωγή είχε όλα τα εχέγγυο. Όσο για τη Βάσω, επειδή ήρθε από τη Γερμανία. είναι σαν να ήρθε από άλλο κόσμο κι αυτό είναι που με κέρδισε σε εκείνη. Είναι μια δυναμική γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης που διεκδικεί αυτό που θέλει. Είναι ειλικρινής και άμεση κι επειδή έχει μεγαλώσει μόνο με τον πατέρα της, σε ένα ξενοδοχείο που έμεναν ναυτικοί, έχει μάθει να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα και μη συμβιβάζεται. Μου αρέσει αυτή η αμεσότητα που έχει και το ότι λέει αυτό που σκέφτεται. Αυτό με γοητεύει γενικότερα στους ανθρώπους. Η Βάσω είναι εξωστρεφής, ενώ εγώ είμαι εκδηλωτική όταν νιώσω οικειότητα, διαφορετικό είμαι ντροπαλή». ,

Είναι λίγο πιο μπροστά από την εποχή της, πιο ανοιχτόμυαλη, με αγνή καρδιά και χωρίς πίσω κείμενο. Αυτό τράβηξε τον Χρήστο σε εκείνη;

«Ακριβώς. Νομίζω πως αυτό που γοήτευσε τον Χρήστο είναι το γεγονός ότι ήταν τελείως διαφορετική από τη γυναίκα του τη Μαρίνα που ήταν γεμάτη μυστικά. Η Βάσω δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο,τι σκέφτεται θα το πει χωρίς να το φιλτράρει κι αυτό είναι κάτι που δεν το έχει βιώσει στον γάμο του. Γι' αυτό κι εκείνος είναι κλειστός και κρυψίνους. Αυτή η μυστικοπάθεια είναι ένα χαρακτηριστικό που είχε και ο πατέρας της και γι' αυτό αρχικά επεδίωξε να γνωρίσει τον Χρήστο. Πρώτα ήθελε να τον βοηθήσει και μετά τον ερωτεύτηκε. Δεν ήταν αυτή η αρχική της πρόθεση. Προτιμούσε η σχέση τους να είναι φιλική. Ο έρωτας όμως είναι κάτι που δεν ελέγχεις και η Βάσω ακολουθεί την καρδιά της, δεν της βάζει πρέπει και μη. Κάνει αυτό που αισθάνεται. Ακόμη και το μυαλό να μη θέλει, η καρδιά δεν την αφήνει».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved