Αυτή η νύχτα μένει-Νίκος Αλεξίου:«Ο Διαγόρας είναι μια ανοικονόμητη ψυχή που καταβροχθίζει τα πάντα»
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει-Νίκος Αλεξίου:«Ο Διαγόρας είναι μια ανοικονόμητη ψυχή που καταβροχθίζει τα πάντα»

Ο ηθοποιός της σειράς Αυτή η Νύχτα Μένει μιλά για τον έρωτα του δικηγόρου που ενσαρκώνει και τις κινήσεις του αφεντικού του Διαγόρα. 

Για τρεις κόσμους που τέμνονται και ανακατεύονται κάνει ο λόγο ο ηθοποιός Νίκος Αλεξίου σε συνέντευξη που δίνει με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει. Ο εξαιρετικός ηθοποιός μιλά για τις εξελίξεις στη σειρά και τα όσα αναμένεται να δούμε σε σχέση με το αφεντικό του, τον επίσης αντιπαθή για το κοινό Διαγόρα.

Ερωτεύεται σφόδρα ο ήρωάς σας;

«Καψουρεύεται ο Ισίδωρος Παπαδόπουλος».

Από το χώρο του «Ονείρου»;

«Από αυτό το μαγαζί. Κατά τη γνώμη μου, το ενδιαφέρον αυτής της σειράς -πέρα από όλα τα άλλα- ξεδιπλώνει, πέρα από τον αστικό κόσμο, τον υπόκοσμο και τον κόσμο του μπουζουξίδικου. Αυτοί οι τρεις κόσμοι τέμνονται και ανακατεύονται».

Διαγόρας και Παπαδόπουλος βάζουν το χεράκι τους και στις επικείμενες εκλογές;

«Κάνουμε μια δωρεά στον Αναγνώστου, για να τον έχουμε μαζί μας».

1675214020070-552775600-ayti-inyxta-menei.jpg

Πώς διαχειρίζεται ο Ισίδωρος την ιστορία της Διαμάντως και του παιδιού;

«Με σοκάρει. Ξέρω ότι ο Διαγόρας έχει ένα παιδί που το περιφρονεί. Λόγω των προβλημάτων του, ούτε να το ακούει δεν θέλει».

Ο Διαγόρας είναι άπληστος και τα θέλει όλα;

«Μια ανοικονόμητη ψυχή που στο πέρασμά του καταβροχθίζει τα πάντα».

Για να αποδώσετε το ρόλο του Παπαδόπουλου, έχετε ανατρέξει σε ταινίες;

«Αυτά λειτουργούν ασυνείδητα στον οιονδήποτε ρόλο που παίζεις. Θέλω να με επηρεάζει ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος. Ο καλός, καθώς υπάρχει και σαβούρα. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι δεν ήθελα να είναι ο κλισαρισμένος κακός που βλέπουμε σε ξένες σειρές, αλλά να έχει και στοιχεία παλιών Ελλήνων ηθοποιών, που κατά κύριο λόγο έπαιζαν σε κωμικές ταινίες. Θαυμάζω απεριόριστα, π.χ., τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, που ήταν τεράστιου διαμετρήματος ηθοποιοί. Με επηρεάζουν ασυνείδητα, αλλά το επιδιώκω παράλληλα, καθώς δεν θέλω ο ήρωας να είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved