Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήθελα να εκδώσω το βιβλίο μου με ψευδώνυμο αλλά...»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήθελα να εκδώσω το βιβλίο μου με ψευδώνυμο αλλά...»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε την εμπειρία που είχε με γνωστές εκδόσεις όταν θέλησε να εκδόσει το βιβλίο της χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. 

Το παράπονό της εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Happy Day με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Ματσούκα που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δική της συνεργασία με γνωστές εκδόσεις λέγοντας πως εκείνη ήθελε να εκδώσει το βιβλίο της με ψευδώνυμο αλλά ότι οι ιθύνοντες του εκδοτικού της είπαν ότι θα ήταν προτιμότερο να βάλει το δικό της όνομα για να καταφέρει να δώσει μια ευκαιρία στο βιβλίο της.

1675217229389-754204373-tsimtsili-1.jpg

Ανέφερε πως σίγουρα το βιβλίο της Μαρίας Ματσούκα θα έχει ενδιαφέρον γιατί διαφορετικά δεν θα της δινόταν η δυνατότητα να προχωρήσει στην έκδοσή του.

«Οι άνθρωποι για να εκδώσουν το βιβλίο πρέπει να είναι καλό. Δεν πάει να είσαι η ξαδέρφη του πρωθυπουργού, πόσο μάλλον με ψευδώνυμο με καμιά ανταπόκριση στο κοινό.

Όταν είχα έρθει σε επαφή μαζί τους για να εκδώσω το δικό μου το βιβλίο, τους είχα πει ότι θα ήθελα με ψευδώνυμο γιατί φοβόμουν τα κακεντρεχή σχόλια και την κοροϊδία. Μου είπαν «όχι» επειδή υπάρχουν κάποιοι που σε συμπαθούν και σε εκτιμούν και θα ήθελαν να δώσουν μια ευκαιρία στο βιβλίο σου. Το έκανα με φόβο για τα σχόλια αλλά πήγε πολύ καλά… Άκουσα και σχόλια», τόνισε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τα όσα είπε για το δικό της βιβλίο η παρουσιάστρια

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved