Flashback: Η Τζένη Καρέζη σε σπάνιο πασχαλινό εξώφυλλο του 1960
Showbiz

Flashback: Η Τζένη Καρέζη σε σπάνιο πασχαλινό εξώφυλλο του 1960

Η Τζένη Καρέζη υπήρξε χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του θεάτρου και του κινηματογράφου και το γεγονός ότι έφτασε στην κορυφή μονάχα τυχαίο δεν ήταν.

Το ταλέντο της την έκανε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα της στην τέχνη και τον πολιτισμό γενικότερα. Η ηθοποιός που έλαμψε τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου, πρωταγωνίστησε επί δεκαετίες σε εξαιρετικές ταινίες ενώ οι παραστάσεις στις οποίες έπαιξε έκαναν το κοινό να παραμιλάει.

Το καθηλωτικό βλέμμα της Τζένης Καρέζη σε ένα ακόμη σπάνιο εξώφυλλο.

Εμείς σας ταξιδεύουμε σήμερα στο Πάσχα του 1960, χρονιά όπου η σπουδαία Τζένη Καρέζη είδε τις μετοχές να ανεβαίνουν. Η ηθοποιός μαζί με τον Ντίνο Ηλιόπουλο πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» και μαζί δέχτηκαν να ποζάρουν για το πασχαλινό εξώφυλλο του περιοδικού «εικόνες».

https://www.instagram.com/p/Bwwx9CCnpk4

Οι δυο τους τσουγκρίζουν αυγά και εύχονται καλό Πάσχα μέσα από το κορυφαίο περιοδικό τις εποχής.

Τζένη Καρέζη και Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος»!

«Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» σε σκηνοθεσία και σενάριο Γιάννη Δαλιανίδη είναι διασκευή του θεατρικού έργου των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, το οποίο ανέβαζαν την ίδια περίοδο στο θέατρο η Καρέζη και ο Ηλιόπουλος.

Η Τζένη Καρέζη σε μία ακόμη σπάνια εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CDIhq2NpwB-
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved