Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες εικόνες
NDP photo agency
Showbiz

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες εικόνες

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο

Το ταξίδι της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της. Η τραγουδίστρια επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα κι εμείς σας έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Η Ελευθερία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και κάμερες περίμεναν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ELEY8ERIOY3.jpg.jpg

H τραγουδίστρια αποχώρησε στις 6 Απριλίου από το survivor all star και είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της όταν είχε βγει υποψήφια.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor και έμεινε επτά εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Πόσο χρήματα όμως έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό;

Η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι βάζοντας στην τσέπη της 35.000 ευρώ. Το ποσό αυτό την τοποθετεί στην 4η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών.

Το πρώτο της μήνυμα:

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κράτησε ξανά το τηλέφωνο της στα χέρια και έκανε την πρώτη της ανάρτησή στο Instagram. Σε σχετικό story που ανέβασε, έδειξε τη συνομιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καθώς όπως αποκάλυψε, η φιλία τους είναι το μόνο που κέρδισε φέτος από το παιχνίδι.

eleftheriou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved