Eurovision 2023: Τα 5 μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού
Showbiz

Eurovision 2023: Τα 5 μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού

Ποια χώρα θα κερδίσει το τρόπαιο στον 67ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, και η αλήθεια είναι πως 5 τουλάχιστον χώρες έρχονται για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρωτιά με μεγάλες αξιώσεις.

Η συμμετοχή της Ελλάδας.

Ο Victor Vernicos με το κομμάτι "What They Say", θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τους φανατικούς του θεσμού και μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί στην πρώτη γενική πρόβα καθώς όλα μπορεί να αλλάξουν μετά από αυτή.

Φέτος, στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν 37 χώρες, σε μια χρονιά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερη, μιας και έχουμε 5 τουλάχιστον φαβορί.

ΤΑ 37 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ EUROVISION 2023

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες είναι οι πέντε χώρες που θα παλέψουν για το φετινό τρόπαιο.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: TVORCHI - "HEART OF STEEL"

Με δύο νεαρούς φαρμακοποιούς από την πόλη Ternopil επέλεξε να βρεθεί η περσινή νικήτρια Ουκρανία στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού. Η Ουκρανία αποφάσισε να επιλέξει τον εκπρόσωπό της για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μέσω εθνικού τελικού, μια παράδοση που δεν έχει αλλάξει, παρά τον πόλεμο.

ΑΥΣΤΡΙΑ: TEYA & SALENA - "WHO THE HELL IS EDGAR?"

Οι Teya & Salena θα εκπροσωπήσουν την Αυστρία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 με το τραγούδι “Who the hell is Edgar?”.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: ALESSANDRA - "QUEEN OF KINGS"

Η 20χρονη Alessandra Mele θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία με το "Queen of Kings". Η συμμετοχή αυτή έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: KÄÄRIJÄ - "CHA CHA CHA"

Ο 29χρονος Käärijä θα εκπροσωπήσει τη Φινλανδία και επιλέχθηκε μέσα από τη διεξαγωγή εθνικού τελικού. Στη διαδικασία της ψηφοφορίας συμμετείχαν διεθνείς επιτροπές από 7 χώρες και το κοινό της Φινλανδίας.

ΣΟΥΗΔΙΑ: LOREEN - "TATTOO"

Η Loreen επιστρέφει 11 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό το 2012 όπου κέρδισε την πρώτη θέση για τη Σουηδία. Για άλλη μια φορά αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved