Ραγίζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη: «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη: «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους»

Με τον πόνο και τη θλίψη της απώλειας συνεχίζει να ζει, έξι μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη η χήρα του, Δώρα Τσαμπάζη

Οι δικοί της άνθρωποι το γνωρίζουν πολύ καλά και ενίοτε η ίδια μοιράζεται τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως συνέβη σήμερα (13/4) με την ανάρτηση που έκανε με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών, αύριο, από τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου.

Το πένθος στην καρδιά της είναι πολύ νωπό ακόμα αλλά η ίδια δεν το βάζει κάτω. Δεν παραδίδεται. Προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της με δύναμη, πίστη και αισιοδοξία.

Με αφορμή το μνημόσυνο των έξι μηνών του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

«Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα» ανέφερε η ανάρτησή της η οποία συνέχιζε ως εξής:

«Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς...»

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved