Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λέντζας - «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»
Showbiz

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λέντζας - «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Θύμα κλοπής έπεσε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας. Η γλυκόπικρη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η φωτό με την αγαπημένη του σκυλίτσα Τρούφα.

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του διάσημου παρουσιαστή Γιώργου Λέντζα.

Όπως ο ίδιος ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Ανήμερα της γιορτής του ο Γιώργος Λέντζας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σκυλίτσα του στην οποία έχει τρομερή αδυναμία.

Αρχικά αναφέρθηκε στη γιορτινή ημέρα αλλά και στα όσα «δύσκολα» φαίνεται να περνάει τον τελευταίο καιρό.

1675190275494-967177901-Photo-by-George-Lentzas-on-July.jpg

Απ’ ότι συμπεραίνουμε, οι αναποδιές στη ζωή του 33χρονου παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη δεν έχουν τέλος, καθώς, όπως χαρακτηριστικά λέει «οι τελευταίες μέρες και μήνες ήταν τρελοί» γι' αυτόν.

«Οι τελευταίες μέρες, οι τελευταίοι μήνες ήταν τρελοί. Σαν πολλές ζωές σε μια. Γι’ αυτό ευχαριστώ για τις ευχές, κι ας γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Συμφωνεί και η Τρούφα δίπλα. Και ο Μήτσος που τράβηξε το κλικ. Ως είθισται, η αλήθεια στο πρώτο σχόλιο», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής στη δημόσια δήλωσή του.

1675191640513-212271786-lentzas-6.jpg

Στη συνέχεια, ο 33χρονος ενθαρρύνει τους ακολούθους του να κάνουν ολική ασφάλεια κλοπής στα αυτοκίνητά τους, κάτι που μάλλον αυτός δεν είχε κάνει, ενώ χαριτολογώντας εύχεται στους κλέφτες να είναι «καλοτάξιδο» το αγαπημένο του αυτοκίνητο που του στέρησαν, δείχνοντας μια μεγαλοψυχία άνευ προηγουμένου...

«Να κάνετε ολική ασφάλεια κλοπής στα αυτοκίνητα σας. Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν, ευχές από καρδιάς», έγραψε συγκεκριμένα στη συνέχεια της ανάρτησής του.

https://www.instagram.com/p/CrY_podMz36

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved