Γιώργος Μπένος: Άφησε τα γυρίσματα του Maestro και έκανε την πρώτη του βουτιά στους Αντίπαξους
Showbiz

Γιώργος Μπένος: Άφησε τα γυρίσματα του Maestro και έκανε την πρώτη του βουτιά στους Αντίπαξους

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Maestro 2 που θα προβληθεί στον αέρα του Mega από τον Σεπτέμβριο.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες βρίσκονται στους μαγευτικούς Παξούς και ανάμεσα τους βεβαίως είναι και ο Γιώργος Μπένος ο οποίος είπε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα.

Οι ηθοποιοί μοιράζονται καθημερινά μερικά στιγμιότυπα από τα backstage δίνοντας μία μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε ξανά επί της οθόνης.

Ο τηλεοπτικός Σπύρος εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και αποφάσισε να κάνει την πρώτη του εξόρμηση στην παραλία. Ο ίδιος απόλαυσε το μπάνιο του στα κρύα νερά των Αντίπαξων. Όπως τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, επρόκειτο για ένα «Ice bath challenge».

Δείτε την εικόνα που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:

Ο Γιώργος Μπένος αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2017 και έχει σπουδάσει επίσης ζαχαροπλαστική, ωστόσο τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» (2018), «Μακμπέθ» (2020), «Το Πορφυρό Νησί» (2018), «Αγαμέμνων» (2018)
Στην τηλεόραση συμμετείχε στο «Λόγω τιμής, 20 χρονιά μετά (2019) και στη σειρά «Ήλιος» (2020).

Στη σειρά υποδύεται τον γιο της Μαρίας και του Χαράλαμπου. Είναι καταπιεσμένος και εγκλωβισμένος στο μοντέλο του «σκληρού» νεαρού άντρα στη μικρή κοινωνία του νησιού. Θέλει να σπουδάσει, αλλά δεν τολμά να το πει στον πατέρα του, με τον οποίο έχει πολύ κακή σχέση. Αντίθετα, έχει αδυναμία στη μητέρα του για την οποία θα έκανε τα πάντα προκειμένου να την προστατεύσει, ιδιαίτερα από τους συνεχείς καυγάδες με τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved