Ιωάννα Μαλέσκου: Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του μυστικού της γάμου, λίγο πριν γεννήσει!
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του μυστικού της γάμου, λίγο πριν γεννήσει!

Τις πρώτες φωτογραφίες του μυστικού της γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Δανιά ανέβασε σήμερα, Πρωτομαγιά, η Ιωάννα Μαλέσκου, θέλοντας να ευχηθεί και καλό μήνα! 

«''Ανθισμένες καρδιές'', όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! 🤍💙💍🧿🙏🌷🌸 Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της με τις φωτογραφίες που ανέβασε από την ημέρα του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία πλέον από μέρα σε μέρα γεννάει το πρώτο της παιδί, παντρεύτηκε με τον πατέρα του παιδιού της τον περασμένο Μάρτιο και ενώ η Ιωάννα ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Φορώντας ένα υπέροχο στενό φόρεμα με υπέροχo ντεκολτέ σε ιβουάρ χρώμα και κρατώντας μία ολόλευκη ανθοδέσμη, η Ιωάννα πόζαρε σε έναν ελαιώνα πολύ κοντά προφανώς στο δημαρχείο Ραφήνας όπου έγινε ο πολιτικός της γάμος.

Με πολύ θετική σκέψη και διάθεση η Ιωάννα πόζαρε με το υπέροχο νυφικό της και έχοντας τα μαλλιά της λιτά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο και στυλιζαρισμένο χτένισμα, έδειχνε πολύ όμορφη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Μαλέσκου από τον μυστικό της γάμο ο οποίος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία μόνο πολύ λίγων φίλων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved