Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εικόνα με τη μητέρα του και το σπάνιο υλικό από τη στιγμή της γέννησής του
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εικόνα με τη μητέρα του και το σπάνιο υλικό από τη στιγμή της γέννησής του

Τη μητέρα του θέλησε να μας δείξει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με αφορμή τη «Γιορτή της Μητέρας» που είναι σήμερα.

Οι celebrities έχουν βομβαρδίσει από το πρωί τα social media και όπως θα δείτε το υλικό του Κωνσταντίνου κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Η ανάρτηση για την γιορτή της μητέρας
Ο τραγουδιστής, αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να μοιραστεί υλικό από την ημέρα της γέννησης του. Ο ίδιος ανεβάζει σπάνια στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, αλλά σήμερα κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφία του από το μαιευτήριο από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η μητέρα του λίγο μετά τη γέννησή του στις 21 Μαΐου 1986 στο περιοδικό της εποχής «Εικόνες». Όπως θα δείτε ανέβασε και μία εικόνα στην οποία ποζάρει με τη μητέρα του σήμερα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα του τραγουδιστή έπειτα από προσπάθειες 12 ετών θα γίνει μητέρα, και τελικά κατάφερε να αποκτήσει τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Μπορείτε παιδιά μη σας παίρνει από κάτω #ο ήρωάς μου #η μητέρα μου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην παρακάτω Gallery.

Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρώτα τρίδυμα παιδιά του σωλήνα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για αυτό.

«Της είπε ο γιατρός τότε, ότι επειδή είναι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε και δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε να κάνεις είναι να κάτσεις στο κρεβάτι 9 μήνες και δεν θα κουνηθείς καθόλου. Και το έκανε. Τη ρωτάω “πως το έκανες;”. Νιώθω περηφάνεια για τον άθλο που έκαναν οι γονείς μου. Μου είπε “9 μήνες σκεφτόμουν τη μέρα που γεννάω”. Εγώ είμαι ο τρίτος. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε ένα ένστικτο περίεργο μεταξύ μας. Υπάρχει μια συχνότητα, παρόλα αυτά δεν έχω να σου πω κάτι ακραίο, είμαστε πάρα πολύ δεμένη οικογένεια» δήλωσε.

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε πει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε παλαιότερη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved