Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: Ζητάει συγνώμη στη σύντροφό του επειδή αρρώστησε...
Showbiz

Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: Ζητάει συγνώμη στη σύντροφό του επειδή αρρώστησε...

H ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη που ραγίζει καρδιές. Τα όσα έγραψε με αφορμή την επέτειό του με τη σύντροφό του Μαρία Ντινόρη.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης κλείνει τρία χρόνια κοινής πορείας με τη σύντροφό του Μαρία Ντινόρη και θέλησε να μοιραστεί αυτή του τη χαρά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, γιόρτασε μια όμορφη στιγμή στη ζωή του και στη σχέση του με τη σύντροφό του.

1675217210080-608399534-daskalakis-kentriko.jpg



Η Μαρία Ντινόρη είναι συνεχώς στο πλευρό του Γιώργου Δασκαλάκη και έμπρακτα τον στηρίζει σε κάθε θεραπεία. Εκτός από την καταλυτική της παρουσία στο νοσοκομείο οργάνωσε και μια ομαδική προσευχή για τον αγαπημένο της ενώ δεν σταμάτησε τα τάματα στα Μοναστήρια της Ρόδου με την ευχή να γίνει καλά ο αγαπημένος της.

1678617226308-759360542-daskalakis.jpg



Σήμερα, το ζευγάρι κλείνει τρία χρόνια γνωριμίας και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μαρίας Ντινόρη στον Γιώργο Δασκαλάκη ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

daskalakis.jpg

Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποσυρθεί από το τραγούδι λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης για την επέτειό του έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω.Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ. Καλή μας επέτειο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved