Γονίδης: Η κόρη του, Στεφανία βάπτισε το δεύτερο παιδί της – Πήρε το όνομά του και δάκρυσε
Showbiz

Γονίδης: Η κόρη του, Στεφανία βάπτισε το δεύτερο παιδί της – Πήρε το όνομά του και δάκρυσε

 

Η Στεφανία Γονίδη βάφτισε το δεύτερο παιδί της και o νεοφώτιστος πήρε όνομα του παππού του και ο Σταμάτης Γονίδης δάκρυσε. Μάλιστα, ο τραγουδιστής, είπε: «Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι διαμάντια υγρής μορφής».

Ο Σταμάτης Γονίδης δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του αλλά και τη συγκίνησή του στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, Happy Day.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ. Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι διαμάντια σε υγρή μορφή. Αυτή τη φορά όμως, δεν συγκινούμαι ιδιαίτερα, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη βάφτιση που κάνουμε στην οικογένεια. Δεν έχω κάποια αδυναμία σε κάποιο εγγόνι, όλα τα αγαπάω το ίδιο. Μου αρέσει πολύ που η μικρότερη κόρη μου η τελευταία, η Μαριαλένα, είναι θεία και έχει τέσσερα ανίψια. Στα εγγόνια μου προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω να κάνουν τον σταυρό τους πριν το φαγητό, πριν τον ύπνο και όταν ξυπνάνε».

8765_STAMATIS_GONIDIS_14102022.jpg

Η δε κόρη του τραγουδιστή, η Στεφανία Γονίδη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν δική μου επιλογή να πάρει το όνομα του μπαμπά μου, γιατί είναι η μεγάλη μου αγάπη. Έχω τατουάζ το όνομά του και τώρα είναι και για τον γιο μου. Όταν έμαθε πως ο μικρός θα πάρει το όνομά του χάρηκε πάρα πολύ. Ήθελε ένα παιδάκι μας να το λένε Σταμάτη».

1675217664262-661415879-Stamatis___Stefania_Gonidi.webp

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved