Νίκος Βέρτης: «Ο πατέρας μου είναι το πρότυπό μου»
Showbiz

Νίκος Βέρτης: «Ο πατέρας μου είναι το πρότυπό μου»

Γιορτή του πατέρα: «Ο μπαμπάς δεν είναι ούτε η άγκυρα που θα μας κρατήσει σ’ ένα σημείο ούτε το πανί που θα μας πάει μπροστά. Είναι ο φάρος που θα μας δείξει τον δρόμο», αναφέρεται και στην ουσία αυτός είναι ο μπαμπάς. Ο στυλοβάτης, ο ένας και μοναδικός στην οικογένεια που δείχνει στα παιδιά το σωστό, αυτός που τα στηρίξει στα πιο μικρά αλλά και στα πιο μεγάλα, στα πιο σημαντικά αλλά και στα πιο ασήμαντα!

Και ο πατέρας του Νίκου Βέρτη, τον δίδαξε αυτά και άλλα τόσα σπουδαία!

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο gossip-tv για τη σχέση με τον πατέρα του, με αφορμή την ημέρα του πατέρα.

Τι εύχεται στον μπαμπά του ο Νίκος Βέρτης; Ποια συμβουλή του ακολουθεί μέχρι και σήμερα και τι θα ήθελε να μεταδώσει στο δικό του παιδί, από εκείνα τα σπουδαία που πήρε από τον δικό του μπαμπά;

vertis-(1).jpg

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει το δικό σου πατέρα;

«Η ηθική του, η τιμιότητά του, ένας άνθρωπος που μόνο καλοσύνη και αγάπη έχει να δώσει στους δικούς του ανθρώπους και στους φίλους του, η εργατικότητά του και νομίζω ότι από τον πατέρα μου έχω μονάχα πράγματα να θαυμάζω. Είμαι πολύ τυχερός είχα και έχω ένα πατέρα, που πάντα ό,τι και αν έκανε στη ζωή του, ήταν κάτι που στα δικά μας μάτια, τα δικά μου και του αδελφού μου, περνούσανε κάτι σα στόχος. Πρότυπό μας πάντα σε ότι και αν έκανε. Ακόμη και τώρα που είναι πιο μεγάλος σε ηλικία και είναι πιο ήρεμος από τη δημιουργία και εργατικότητα, γιατί στην ηλικία που είναι ο πατέρας μου στα 80 του, είναι πιο ήρεμος γενικά. Ακόμη και την ηρεμία που έχει τώρα την θαυμάζω και θα ήθελα στην ηλικία του να την έχω και εγώ».

Τι είναι εκείνο που σου έλεγε πάντα και το ακολουθείς μέχρι και σήμερα;

«Να κάνετε μόνο αυτά που αγαπάτε»

Τα κάνεις;

«Ναι… ναι. Τα περισσότερα τα κάνω. Πολλές φορές τον ακούω, όχι πάντα».

Τι θα συμβούλευες εσύ τον πατέρα σου;

«Να είναι ζωηρός στο μυαλό, να παραμείνει αισιόδοξος άνθρωπος, και δυνατός γιατί έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στη ζωή του, από οικονομικά μέχρι θέματα υγείας, και τα αντιμετώπισε σαν μια σφιχτή και σκληρή γροθιά και θέλω να παραμείνει έτσι γιατί αν παραμείνει έτσι νομίζω ότι θα ζήσει για πολλά- πολλά χρόνια ακόμα».

vertis-(3).jpg

Ποιο χαρακτηριστικό του πήρες;

«Δε ξέρω αυτό θα σας το πει η μητέρα μου».

Τότε σίγουρα έχει πει η μητέρα σου, ίδιος ο πατέρας σου είσαι…

«Αυτό το λέει στα αρνητικά η μαμά (γέλια). Όταν είμαι ξεροκέφαλος (γέλια)»

1686910004804-669457283-vertis-(2).jpg

Τι θα ήθελες να μεταδώσεις στο δικό σου παιδί, όταν με το καλό γίνει αυτό;

«Να γίνουν καλοί άνθρωποι. Όχι η υστεροφημία μόνο, αλλά αυτό που θα αφήνουν δίπλα σε μια παρέα όταν θα φεύγουν από την παρέα, όχι το πόσο όμορφος είναι, όχι το πόσο πλούσιος είναι, όχι τι έχει πετύχει στη δουλειά του και στην καριέρα του σε ότι έχει κάνει αλλά όταν θα φύγει από την παρέα, θα ήθελα όταν θα έχω ένα παιδί να λένε τι καλό παιδί είναι αυτός ο άνθρωπος. Να μπαίνει σε μια παρέα και η παρέα να μη θέλει να φύγει. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν αυτή την ενέργεια, την αγάπη μέσα τους. Πόσο πιο κολακευτικό πράγμα για ένα γονιό να ακούει για το παιδί του το πόσο καλός άνθρωπος είναι»

Το έχεις καταφέρει αυτό;

«Δε ξέρω για εμένα.. Θα ήταν τιμή μου να ακούνε οι γονείς μου από φίλους μου και από ανθρώπους που συναναστρέφομαι κάτι τέτοιο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved