Βασίλης Μπισμπίκης:Η «αποστομωτική» απάντηση για το ζεϊμπέκικο στη συναυλία του «Αυτή η Νύχτα Μένει»
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης:Η «αποστομωτική» απάντηση για το ζεϊμπέκικο στη συναυλία του «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτύπωσε τα συναισθήματα που νιώθει όταν σηκώνεται να χορέψει τον αγαπημένο του χορό, το ζεϊμπέκικο. Και μας αποστόμωσε όλους!

Μετά το βίντεο όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε χορέψει ζεϊμπέκικο όταν τραγουδούσε η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, το οποίο έγινε viral ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να το κάνει ξανά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» έδωσε το «παρών» σε ομώνυμη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας. Εκεί καλλιτέχνες που ήταν στο απόγειο της καριέρας τους στη δεκαετία του ’80 έδωσαν ένα ρεσιτάλ λαϊκής μουσικής και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει ζεϊμπέικο με το τραγούδι «Σε μια στοίβα καλαμιές», το οποίο ερμήνευσε ο Στέλιος Διονυσίου.

1D8A5936.jpg

Το νέο ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε αμέσως viral ενώ και ο ίδιος ανέβασε στα social media αρκετά stories από τη βραδιά.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, ανέβασε και μια φωτογραφία του από τη στιγμή που χόρεψε, δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση.

1D8A5961.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης.

NDP photo agency

«Πρώτα χορεύεις και μετά σκεφτεσαι…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξηγώντας έτσι το τι είναι αυτό που τον ωθεί να σηκωθεί για ζεϊμπέκικο κάθε φορά που ακούει ένα τραγούδι που του αρέσει.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί την φωτογραφία με την οποία ο ηθοποιός συνόδευσε τα όσα έγραψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved