Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: 2ος μήνας του μέλιτος για το λαμπερό ζευγάρι - Υπέροχες εικόνες
Showbiz

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: 2ος μήνας του μέλιτος για το λαμπερό ζευγάρι - Υπέροχες εικόνες

Ένα υπέροχο ταξίδι για δύο έκαναν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Το ζευγάρι άφησε στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και αποφάσισαν να χαλαρώσουν κάνοντας διάφορες εξορμήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Η τραγουδίστρια και ο γοητευτικός πολίστας έκαναν τον 2ο μήνα του μέλιτος στην Ιορδανία.

metaxa99.jpg

Η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πλούσιο υλικό από το μαγικό ταξίδι που έκανε με τον σύζυγό της.

Βόλτα στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, εξορμήσεις σε εντυπωσιακά αξιοθέατα και δοκιμές ξεχωριστών γεύσεων είναι μόνο μερικά από αυτά που μας δείχνει η Κόνι Μεταξά μέσα από τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

metaxa4.jpg

Την Παρασκευή 23/6 ήταν η δεύτερη ημέρα του ζευγαριού στην Ιορδανία όπου μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν την Πέτρα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Δες τις φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/Ct4Mfr1I6ML/

Μάριος Καπότσης: Η γνωριμία με την Κόνι και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

O Μάριος Καπότσης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τη γνωριμία και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

«Με την Κόνι Μεταξά γνωριστήκαμε σε μία παραλία στη Βουλιαγμένη μέσω μίας κοινής φίλης, η οποία μετά έγινε και κουμπάρα. Θαυμάζω στην Κόνι την εργατικότητά της, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τα κάνει όλα, είναι ταλαντούχα»!

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, ο Μάριος τόνισε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας προς το παρόν. Νομίζω όμως ότι γι’ αυτό παντρεύεσαι και κάνεις οικογένεια. Είναι ένας στόχος».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved