Καράβας-Ψαρρού, Μεταξά-Καπότσης, Τσαλταμπάσης-Αρβανίτη: Βόλτες για τα πρώτα πασχαλινά ψώνια
Gossip Cam

Καράβας-Ψαρρού, Μεταξά-Καπότσης, Τσαλταμπάσης-Αρβανίτη: Βόλτες για τα πρώτα πασχαλινά ψώνια

Σιγά σιγά αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα και μερικά από τα πιο ερωτευμένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz άρχισαν να κάνουν τις βόλτες τους στα μαγαζιά για έρευνα αγοράς ενόψει εορτών. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας να απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο, ρίχνοντας και κλεφτές ματιές στα μαγαζιά. Το ζευγάρι ζει εκεί και είπε να χαρεί τη μέρα του κάνοντας τις βόλτες του στους εμπορικούς δρόμους της περιοχής που αυτόν τον καιρό είναι υπέροχα στολισμένοι και... μυρίζουν Πάσχα.

Στο Golden Hall απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Γιώργο Καράβα με τη Ραφαέλα Ψαρρού και τα σκυλάκια τους. Το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει βόλτες στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων καθώς θέλει να παρακολουθεί τις τάσεις μόδας αλλά και να ενημερώνουν και οι δύο τις γκαρνταρόμπες τους, ειδικά ο Γιώργος Καράβας που είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες της ελληνικής σόουμπιζ.

Στο κέντρο της Αθήνας σε μεγάλα κέφια και μιλώντας συνεχώς στον απλό κόσμο που τους πλησίαζε εντοπίσαμε τον Θανάση Τσαλταμπάση και τη σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη. Το ζευγάρι που είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία και πορεύονται μαζί τόσο στη ζωή όσο και καλλιτεχνικά απαθανατίστηκε να διασχίζει κεντρικό δρόμο της πόλης, δείχνοντας να έχει πολύ καλή διάθεση. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί ήταν συνεχώς χαμογελαστοί και πείραζαν ο ένας τον άλλον, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο χρόνος έχει λειτουργήσει θετικά στη σχέση τους και όχι αρνητικά όπως θα πίστευε κανείς.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved