Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έβαλε το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου, θα βγω και θα το πω δημόσια»
Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έβαλε το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου, θα βγω και θα το πω δημόσια»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο podcast της Μικαέλας Θεοφίλου για τη γυναικεία ενδυνάμωση και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό πρόσωπο της δημοσιογραφίας.

«Μου έχουν κάνει παρενόχληση σε χώρο εργασίας δύο φορές και τη μία πολύ χοντρά και μάλιστα σε πολυεθνική εταιρεία. Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι και έκανα εμετούς αλλά όχι από σεξουαλική, από κατάχρηση εξουσίας του ανθρώπου που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όριά μου γενικά.

image-(1).jpg

Μου συνέβη δύο φορές να μου κλειδώσει την πόρτα επικεφαλής του γραφείου και να βάλει το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που φοβήθηκα. Ο ίδιος άνθρωπος το είχε κάνει σε μία άλλη κοπέλα στον ίδιο χώρο. Αυτή η κοπέλα είχε ένα παιδάκι, ήταν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είχε κανέναν και αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται. Το ανεχόταν γιατί δεν είχε εναλλακτική. Εγώ του άνοιξα την πόρτα μετά και άντε γεια και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου.

gkagkaki-47.jpg

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του, επειδή έχει να κάνει και με τον δημοσιογραφικό χώρο. Το είπα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους και ξέρω ότι αυτή τη στιγμή προσέχει πάρα πολύ γιατί φοβάται πάρα πολύ τη στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved