Παναγιώτης Στάθης: «Η πρόταση από το Open ήταν εξαιρετική σε επίπεδο προοπτικών αλλά και οικονομικά»
Showbiz

Παναγιώτης Στάθης: «Η πρόταση από το Open ήταν εξαιρετική σε επίπεδο προοπτικών αλλά και οικονομικά»

O Παναγιώτης Στάθης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωινής ζώνης του Open και μεταφέρει την επικαιρότητα της ημέρας μέσα από την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος».

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μιλά για τις προηγούμενες συνεργασίες του, επισημαίνει την ακλόνητη θέση του σε θέματα που άπτονται ηθικής και αρχών και τη χαρά του που για πρώτη χρονιά δεν χρειάζεται να δουλεύει τα Σαββατοκύριακα.

Φέτος, ξεκίνησες μια νέα συνεργασία με το Open. Οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν ποιο είναι το πρόσημο;

Ξεκίνησε ως μια πολύ ωραία πρόταση, η οποία εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή συνεργασία. Είμαι σε ένα πολύ ωραίο επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο παράλληλα είναι για μένα και πολύ δημιουργικό. Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρχει όλο αυτό το κλίμα.

Stathis.jpg

Παλαιότερα ήσουν πολύ σταθερός στις συνεργασίες σου. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Τι έχει συμβεί;

Τηλεοπτικά ήμουν σταθερός. Ημουν για πολλά χρόνια στο Star Channel, μέχρι τη στιγμή που αυτός ο κύκλος έκλεισε. Ομως στα ηλεκτρονικά Μ Μ Ε αλλά και στις εφημερίδες που έχω συνεργαστεί, είχα πιο συχνές εναλλαγές αν και ομολογώ ότι όλες οι συνεργασίες μου ήταν εξαιρετικές. Πριν από το Open ήμουν στον ΑΝΤ1, όπου, όταν πήγα, συνάντησα εξαιρετικούς συνεργάτες και, όταν έφυγα, άφησα πολλούς και καλούς φίλους. Η πρόταση από το Open ήταν εξαιρετική σε επίπεδο προοπτικών και οικονομικά βέβαια. Το σημαντικότερο ήταν πως υπήρχαν προοπτικές χωρίς να σημαίνει πως το οικονομικό είναι αμελητέο κομμάτι μιας συνεργασίας προς Θεού...

Φέτος, η επικαιρότητα ήταν «πυκνή». Ενα από τα θέματα ήταν οι εκλογές. Τι έχει αλλάξει σπς τηλεοπτικές τοποθετήσεις των πολτπκών;

Υπάρχει πιο ξεκάθαρα τηλεοπτικό μάρκετινγκ εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων. Μεγαλύτερος σχεδιασμός. Στην αρχή της χρονιάς επειδή η προεκλογική περίοδος κράτησε σχεδόν έναν χρόνο, υπήρχε ένταση. Μετά τον Φεβρουάριο τα πράγματα μαλάκωσαν (ελαφρώς), οι πολιτικοί προσπάθησαν, όχι πάντα με επιτυχία, να μεταφέρουν τα προγράμματά τους και δεν έμειναν στις αντιπαραθέσεις.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved